ΕΛΛΑΔΑ

Ορεστιάδα: Αγωνία για την 13χρονη μαθήτρια - Τι λένε οι γιατροί

Ορεστιάδα: Αγωνία για την 13χρονη μαθήτρια - Τι λένε οι γιατροί
intime

Σε δωμάτιο της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Καβάλας νοσηλεύεται η 13χρονη Φωτεινή μετά από την χθεσινή επέμβαση στη σπονδυλική στήλη, η οποία κράτησε περίπου 3,5 ώρες.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Καβάλας, Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης μίλησε στο Status Radio για την κατάσταση της υγείας της 13χρονης μαθήτριας: «Ήταν μια δύσκολη επέμβαση, είχε μεγάλες κακώσεις στην σπονδυλική στήλη. Ο Διευθυντής της Νευροχειρουργικής Κλινικής είναι αισιόδοξος, αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό, καθώς το μέγεθος της βλάβης ήταν αρκετά μεγάλο» ανέφερε ο κ. Κλειτσιώτης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, θα υπάρχει πλήρης εικόνα μετά από 15 ημέρες ώστε να μπορεί να γίνει αξιολόγηση σε δεύτερο βαθμό, ενώ πρόσθεσε πως η 13χρονη μετά την ανάρρωσή της θα μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης.

Πηγή: e-evros

Το χρονικό

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, μια 13χρονη μαθήτρια γυμνασίου που τραυματίστηκε σοβαρά καθώς έπαιζε με φίλες της σε παιδική χαρά στην Ορεστιάδα.

Η 13χρονη διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας με κακώσεις στη σπονδυλική στήλη, υποβλήθηκε σε ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις.

Η μαθήτρια αρχικά είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου και αμέσως μετά λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Ωστόσο, οι γιατροί του νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης έκριναν αναγκαίο να μεταφερθεί στην Νευροχειρουργικη Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμήπου συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη - «βόμβα»: Στην Ελλάδα Ιταλός γιατρός με κοροναϊό

Σχετικές ειδήσεις