ΕΛΛΑΔΑ

Αρνήθηκαν σε πατέρα 5 παιδιών να γίνει ιερέας

Αρνήθηκαν σε πατέρα 5 παιδιών να γίνει ιερέας

Αίσθηση προκαλεί η καταγγελία ενός πατέρα πέντε παιδιών, ο οποίος θέλησε να γίνει ιερέας, αλλά η αρχιεπισκοπή του το αρνήθηκε, καθώς όπως του είπαν, είχε τελειώσει μόνο το γυμνάσιο.


Διαβάστε παρακάτω την συγκλονιστική καταγγελία:

«Άγιοι πατέρες, σεβαστοί αναγνώστες του agioritikovima.gr, είμαι ένας πατέρας 33 ετών και ο ΘΕΟΣ μας έκανε το μεγαλύτερο δώρο τα 5 παιδιά μας. Δεν είμαι πλούσιος στην τσέπη. ΙΣΑ-ΙΣΑ που είμαι άνεργος εδώ και πολύ καιρό αλλά έχω πιστή και τα καταφέρνουμε.

Μεγάλωσα πολύ φτωχικά και χωρίς πατερά μιας και ο πατέρας μου παράτησε την μανά μου έγκυο σε έμενα όταν ήταν 7 μηνών, αλλά και αυτός ήταν ένας λόγος να δουλέψω από 8 ετών μετά το σχολειό και μάλιστα μια δουλεία που δεν την κάνουν εύκολα, σε γραφείο τελετών. Όταν πλέον παντρεμένος σε κάποια στιγμή αναζήτησης με... τον εαυτό μου είχα (και έχω ) την επιθυμία να γινόμουν ιερέας πολύ γρήγορα όλα γκρεμιστήκαν, όταν στην ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ με εδίωξαν κακήν κακώς, επειδή είχα τελειώσει μόνο γυμνάσιο. Δεν είμαι αμόρφωτος και δεν νομίζω ο ΚΥΡΙΟΣ να είπε θέλω διπλά μου μόνο όσους ξέρουν πολλά γράμματα !! Ηθελα κάπου να πω το παράπονο μου ελπίζω να μην σας κούρασα σας εύχομαι καλή χρόνια με υγεία χαρά και ευτυχία!!!».

Πηγή:agioritikovima.gr