ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: «Έσπασαν» το μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ «καμικάζι» με μηχανές στο Μαρκόπουλο

Κορονοϊός: «Έσπασαν» το μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ «καμικάζι» με μηχανές στο Μαρκόπουλο

Κορονοϊός: Αψήφησαν τα μέτρα της κυβέρνησης

Επιδεικτικά αγνόησαν κάποιοι συμπολίτες μας τους ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ σε κεντρικές οδικές αρτηρίες παρά το γεγονός ότι από το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου τα μπλόκα ήταν αυξημένα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open TV, οκτώ μηχανές μεγάλου κυβισμού και χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας «έσπασαν» το αστυνομικό μπλόκο στην περιοχή του Μαρκόπουλου. Οι αναβάτες ανέπτυξαν ταχύτητα και διέφυγαν από το σημείο όπου διεξάγονταν οι έλεγχοι, με τους αστυνομικούς να διαβιβάζουν στο κέντρο της Άμεσης Δράσης το περιστατικό. Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες της αστυνομίας στην περιοχή της Κερατέας, ωστόσο παρά τις αναζητήσεις οι αναβάτες δεν εντοπίστηκαν.

Μάλιστα στο ίδιο μπλόκο οι άνδρες της αστυνομίας αφαίρεσαν για 60 μέρες τις πινακίδες από οδηγό αυτοκινήτου ο οποίος τους είπε πως ξεκίνησε από την Αθήνα για να αγοράσει κρέας στο Μαρκόπουλο.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Κορονοϊός: Τρομακτικά επικίνδυνος - Δείτε στους πόσους βαθμούς αντέχει

Κορονοϊός: Νεκρός από κορονοϊό πασίγνωστος άνθρωπος του σινεμά (pics)

Κορονοϊός: Κίνδυνος από «θαυματουργό» φάρμακο για τον ιό - Περιέχει λευκαντικό

Μάλιστα το πρόστιμο που του επιβλήθηκε ήταν 300 ευρώ. Παράλληλα δεν έλειψαν και οι παραβάσεις πολιτών σε δρόμους που οδηγούν σε εξοχικές κατοικίες της Αττικής, ενώ ισχυρή ήταν η παρουσία των αστυνομικών και στην περιοχή της Κινέτας. Στο συγκεκριμένο σημείο οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ελέγχους σε οδηγούς αλλά και πεζούς ενώ βεβαίωσαν και παραβάσεις 300 ευρώ. Στο μεταξύ η κίνηση στην Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου μπορεί να ήταν μηδενική, αλλά υπήρχαν διεξοδικοί έλεγχοι στα διόδια της Ελευσίνας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πότε και πώς θα βγούμε από την καραντίνα: Η ημερομηνία - «ορόσημο» - Ποια καταστήματα ανοίγουν

Σχετικές ειδήσεις