ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: 45χρονη μητέρα είδε φωτογραφίες της... σε πορνογραφικό site

Λαμία: 45χρονη μητέρα είδε φωτογραφίες της... σε πορνογραφικό site
pixabay

Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της μία 45χρονη μητέρα δύο παιδιών από τη Λαμία, όταν είδε φωτογραφία της στο Facebook να προσκαλεί κόσμο να... κάνει σεξ.

Η 45χρονη, σύμφωνα με το LamiaReport.gr, χωρίς να έχει ανεβάσει κάποια προκλητική φωτογραφία είδε ξαφνικά τις φωτογραφίες της να παίζουν σε πορνογραφικό site στη διαφήμιση του οποίου εμφανιζόταν η φράση «στείλε πρόταση για SEX».

Μάλιστα, ψάχνοντας ανακάλυψε ότι τουλάχιστον τρεις φωτογραφίες από το προφίλ της, πρωταγωνιστούσαν σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα που προσκαλούσε για πονηρές γνωριμίες. Όπως είναι λογικό, το σοκ ήταν μεγάλο, εντούτοις φρόντισε να κινηθεί γρήγορα και νομικά καταθέτοντας με τη δικηγόρο της μήνυση, η οποία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, ώστε να διαταχθεί έρευνα από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Για την υπόθεση μίλησε στο LamiaReport η δικηγόρος της 45χρονης, Σοφία Σταυράκη: «Πρόκειται για μια γυναίκα σοβαρότατη από την Λαμία με δύο παιδιά που πληροφορήθηκε από το φιλικό της περιβάλλον, ότι είδαν φωτογραφίες της στο διαδίκτυο σε πορνογραφικό site. Οι φωτογραφίες ήταν καθημερινές, χωρίς ίχνος προκλητικότητας. Η μήνυση έχει ήδη κατατεθεί και μεταβιβαστεί στην αρμόδια Εισαγγελέα και αμέσως επιλαμβάνεται επί του θέματος η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ώστε να βρεθούν τα ίχνη του διαδικτυακού δράστη. Η γυναίκα έχει τρομοκρατηθεί και θυμώσει με αυτήν την απαράδεκτη, προσβλητική και παράνομη ενέργεια».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Δικογραφία «φωτιά» – Τα λάθη που πρόδωσαν την 35χρονη