ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννινα: Ισχυρό μπουρίνι – «Μπλόκαρε» η Εγνατία (pics)

Ιωάννινα: Ισχυρό μπουρίνι – «Μπλόκαρε» η Εγνατία  (pics)

Δυνατό μπουρίνι χτύπησε τα Ιωάννινα...

Η συνήθης απογευματινή αστάθεια του καιρού χτύπησε σήμερα και το λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων, με ισχυρό μπουρίνι συνοδεία κεραυνικής δραστηριότητας και κατά τόπους χαλαζόπτωση, με τα φαινόμενα να είναι πιο έντονα σε περιοχές πέριξ του λεκανοπεδίου όπως στη Μπάφρα, στο Κουστελιό, στο Δροσχοχώρι κ.α

Λόγω της ισχυρής χαλαζόπτωσης δημιουργήθηκε πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό στο ύψος του κόμβου Παμβώτιδας, με την κυκλοφορία των οχημάτων να διακόπτεται για λίγα λεπτά και να διεξάγεται πλέον κανονικά.

Για την απομάκρυνση μεγάλων κλαδιών δέντρων επί της λεωφόρου Νιάρχου στο ύψος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, επιχείρησε νωρίτερα η Π.Υ. ενώ λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων έχουν αναφερθεί προβλήματα και στο δίκτυο της ΔΕΗ με τα συνεργεία να μεριμνούν για την αποκατάστασή τους.

Δείτε την gallery:

Κλιμάκια της Τροχαίας βρίσκονται κατά μήκος της Ε.Ο Ιωαννίνων Άρτας για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων από πτώσεις κλαδιών ή φερτά υλικά στο οδόστρωμα.

Χαλαζόπτωση τέλος χτύπησε και στα ορεινά του νομού Ιωαννίνων, με το βίντεο από την περιοχή της Κόνιτσας να είναι χαρακτηριστικό.

Πηγή: epirus-tv-news.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Ξεχάστε το καλοκαίρι που ξέρατε - Ακραία τα φαινόμενα το 2020