ΕΛΛΑΔΑ

Μάτι: Οι κρίσιμες ώρες της φονικής πυρκαγιάς- Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις

Μάτι: Οι κρίσιμες ώρες της φονικής πυρκαγιάς- Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις

Υπό το βάρος των τελευταίων αποκαλύψεων αλλά και του ενδεχόμενου να αναβαθμιστούν οι κατηγορίες για το Μάτι σε κακουργήματα, την πόρτα του ανακριτή πέρασε σήμερα, ο δήμαρχος Ραφήνας, ο οποίος πήρε προσθεσμία για να απολογηθεί στις 17 Σεπτεμβρίου.

Την ίδια ώρα νέα στοιχεία για τις κρίσιμες ώρες της φονικής πυρκαγιάς που στοίχισε τη ζωή σε 102 συνανθρώπους μας έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Στη μήνυση που κατέθεσε η Βαρβάρα Βουκάκη, χήρα του Γρηγορίου Φύτρου, που στην φονική πυρκαγιά εκτός απο τον σύζυγο της, έχασε και τα δύο της παιδιά, παραθέτει στοιχεία σύμφωνα με τα οποία, ο διοικητής της υπηρεσίας εναερίων μέσων της πυροσβεστικής, ενώ στις πέντε παρά δέκα η φωτιά βρίσκεται στο Νταού Πεντέλης, απο τις 18.00 εως τις 18.30 ξεναγεί εθελόντρια πυροσβέστρια στα ελικόπτερα της μονάδας που βρίσκονται στο Ελευθεριος Βενιζέλος.

Αφού ολοκληρώθηκε η ξενάγηση, ο εν λόγω αξιωματικός μαζί με την επισκέπτρια έφυγαν από την Πύλη 12 του διεθνούς αεροδρομίου με το υπηρεσιακό κρατικό αυτοκίνητο με άγνωστο προορισμό.

Στον ανακριτή ο δήμαρχος Ραφήνας

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε σήμερα ο Δήμαρχος Ραφήνας Βαγγέλης Μπουρνούς, ο οποίος είναι ένας εκ των 20 κατηγορουμένων .

Πήρε προθεσμία για τις 17 Σεπτεμβριου ώστε να ενημερωθεί για την ογκώδη δικογραφία καθώς αντιμετωπίζει, αρχικά, τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και των σωματικών βλαβών από αμέλεια σε βαθμό πλημμελήματος.

Μήνυση κατέθεσε ο δήμαρχος Κυθήρων

Μετά τις αποκαλύψεις ότι τα παιχνίδια εξουσίας στο εσωτερικό του πυροσβεστικού σώματος, παίχτηκαν σε βάρος των κατοίκων των Κυθήρων που τους άφησαν χωρίς εναέρια μέσα, οδήγησαν το δήμαρχο του νησιού στην πόρτα της δικαιοσύνης, όπου κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Μάλιστα ο δήμαρχος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αξίωσης αποζημίωσης, για τις περιουσίες που αφέθηκαν στο έλεος της πυρκαγιάς πριν από τρία χρόνια.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Απλώνεται παντού στην Ελλάδα - Στο «κόκκινο» η Αττική- Πού εντοπίζονται τα άλλα κρούσματα