ΕΛΛΑΔΑ

Μύκονος - Μαγκουάιρ: Πλήρωσε 70.000 ευρώ για σαμπάνιες και αστακούς πριν το ξύλο και τη σύλληψη

Μύκονος - Μαγκουάιρ: Πλήρωσε 70.000 ευρώ για σαμπάνιες και αστακούς πριν το ξύλο και τη σύλληψη
Associated Press

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Sun ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ με την παρέα του στη Μύκονο, διασκέδασαν σαν να μην υπάρχει αύριο...

Ο διεθνής Άγγλος αμυντικός, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, άρχισε να διασκεδάζει έντονα στο νησί των ανέμων από την Τρίτη και μάλιστα την πρώτη μέρα έκανε, μαζί με την παρέα του (σε αυτή βρίσκονταν ο Ρος Μπάρκλεϊ της Τσέλσι, ο συμπαίκτης του, Μπράντον Ουίλιαμς, ο star του Love Island, Κρις Χιούζ, ο άσος του μπιλιάρδου, Τζουντ Τραμπ και ο αδερφός του Μαγκουάιρ) λογαριασμό, περίπου, 70.000 ευρώ! Μεταξύ άλλων, η παρέα του κατανάλωσε τέσσερα μπουκάλια σαμπάνιας Dom Perignon, πολλά μπουκάλια ουίσκι και βότκας, καθώς επίσης αστακούς και μπριζόλες.

Φυσικά, ο Μαγκουάιρ πλήρωσε το μεγαλύτερο μέρος του λογαριασμού, σε ένα... γλέντι πέντε ωρών, ενώ συνέχισαν με χορευτικό σόου σε ιδιωτικό χώρο παραλίας, ξοδεύοντας γύρω στις 2.500 ευρώ.

Μαρτυρίες ατόμων που ήταν εκεί αναφέρουν στη βρετανική εφημερίδα: «Οι τύποι αυτοί ψάχνονταν για καβγά μαζί του. Δεν ξέρω τι ομάδα υποστήριζαν, πάντως δεν ήταν σίγουρα φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τον έβριζαν, τον έλεγαν άχρηστο και πως παίζει σε τραγική ομάδα. Τον αποκαλούσαν ακόμη και… ψυγείο. Του φώναζαν κάποια άσχημα πράγματα για τον ίδιο, αλλά και την αεροπορική τραγωδία του Μονάχου».

Ελεύθερος για την επίθεση σε αστυνομικούς - Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει

Ελεύθερος αφέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (22/080 ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, αφού πρώτα του ασκήθηκε δίωξη για επίθεση σε βάρος αστυνομικών τα ξημερώματα της Παρασκευής (21/08) στη Μύκονο.

Ο 27χρονος αμυντικός μετά την άσκηση δίωξης σε βαθμό πλημμελήματος παραπέμφθηκε στο Τριμελές Πλημμελιοδικείο Σύρου με την αυτόφωρη διαδικασία. Η δίκη του όμως αναβλήθηκε για την ερχόμενη Τρίτη, 25 Αυγούστου.

Μέχρι τότε ο αρχηγός της Μάντσεστερ και οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι είναι ελεύθεροι και εφόσον έχουν διορίσει συνηγόρους που θα τους εκπροσωπήσουν στο δικαστήριο της Τρίτης μπορούν να φύγουν από την Ελλάδα.

Πληροφορίες του mykonosvoice.gr, αναφέρουν ότι φυγαδεύτηκε από την πίσω πόρτα, καθώς πολλά είναι τα ΜΜΕ που βρίσκονται στη Σύρο αυτή την ώρα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, αιτία του καβγά που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Μύκονο, ήταν ότι μια παρέα ενόχλησε τις κοπέλες που συνόδευαν ο Μαγκουάιρ και οι φίλοι του. Με βρετανικά μέσα ενημέρωσης μάλιστα να προσθέτουν ότι ακούστηκαν και ύβρεις κατά της ομάδας των «κόκκινων διαβόλων».

Ο 27χρονος αμυντικός και δύο μέλη της παρέας του, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, αρχικά χτύπησαν και έβρισαν έναν αστυνομικό. Στη συνέχεια αντιστάθηκαν και χτύπησαν άλλους τρεις ένστολους όταν οδηγήθηκαν στο ΑΤ Μυκόνου, ενώ ένας από τους τρεις επιχείρησε να «λαδώσει» για να μην προχωρήσει η διαδικασία σε βάρος του.

Δείτε το βίντεο του Newsbomb.gr από τη μεταφορά του στον εισαγγελέα:

Καρέ-καρέ το άγριο ξύλο με τον Μαγκουάιρ

Κυκλοφόρησε το απίστευτο βίντεο του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ στη Μύκονο, όπου ο ίδιος ήρθε στα χέρια με άλλους τουρίστες, με το επεισόδιο να κάνει γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου.

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο Μαγκουάιρ και η παρέα του παίζει άγριο ξύλο.

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας ο Μαγκουάιρ προσπάθησε να «λαδώσει» τους αστυνομικούς για να μην προχωρήσει η σε βάρος του δικογραφία.

Στο Αστυνομικό Τμήμα της Σύρου βρίσκεται ο ίδιος, ενώ αναμένεται να απολογηθεί αύριο το πρωί στον Εισαγγελέα.

Τι λέει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναγκάστηκε μάλιστα να προβεί σε επίσημη δήλωση για το συμβάν, αναφέροντας συγκεκριμένα τα εξής: «Γνωρίζουμε τι έχει συμβεί με τον Χάρι στη Μύκονο, έχουμε επικοινωνήσει, είναι απόλυτα συνεργάσιμος κι εκείνος με την Αστυνομία».

Δείτε την gallery με τα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θερμό επεισόδιο: Τι θέλουν οι Τούρκοι στο Αιγαίο – Το βρώμικο σχέδιο Κίσινγκερ του 1976