ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Ρόδο: Για κακούργημα διώκεται ο 19χρονος οδηγός του θανατηφόρου τροχαίου

Τραγωδία στη Ρόδο: Για κακούργημα διώκεται ο 19χρονος οδηγός του θανατηφόρου τροχαίου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για επικίνδυνη οδήγηση, ασκήθηκε χθες από τον Εισαγγελέα Στρατοδικείου Αθηνών, στον 19χρονο που προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο στη Ρόδο.

Σήμερα (06/10) θα βρεθεί ενώπιον του Στρατοδίκη – Ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί.

Ο 19χρονος, που φέρεται να μην διαθέτει άδεια ικανότητας οδηγού, δεν αποδέχεται την πράξη για την οποία κατηγορείται, δείχνοντας ως βασική υπαίτιο του δυστυχήματος την οδηγό, το αυτοκίνητο της οποίας είχε ντελαπάρει κλείνοντας το δρόμο.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Ρόδου, ο δικηγόρος του, Μανόλης Βλάχος, είπε πως ο πελάτης του εκφράζει την θλίψη στην οικογένειά του ανθρώπου που έφυγε από τη ζωή αλλά και για το γεγονός του τραυματισμού άλλων τριών ανθρώπων».

Το χρονικό

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε χθες το βράδυ στις 10.15 στο 18ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ρόδου – Λίνδου, με ένα 43χρονο πατέρα δύο παιδιών να χάνει τη ζωή του.

Αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος, με κατεύθυνση από Κολύμπια προς Ρόδο, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τοιχίο παρασύροντας πέντε άτομα που παρείχαν βοήθεια σε άλλο όχημα που είχε ακινητοποιηθεί στη διαχωριστική νησίδα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή ένας 43χρονος, πατέρας δύο παιδιών, ενώ τραυματίστηκαν άλλα τέσσερα άτομα που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του νησιού.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Άγριο έγκλημα: Νεκρή νεαρή με δύο σφαίρες στο κεφάλι (σκληρές εικόνες)