ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Κρούσμα στο ΤΕΙ Χαλκίδας – Ανάστατη η κοινωνία των Ψαχνών

Κορονοϊός: Κρούσμα στο ΤΕΙ Χαλκίδας – Ανάστατη η κοινωνία των Ψαχνών

Θετικός σε έλεγχο για τον κορονοϊό βρέθηκε διοικητικός υπάλληλος του ΑΕΙ Ψαχνών, του πρώην ΤΕΙ Χαλκίδας, με αποτέλεσμα να επικρατεί ανησυχία στην περιοχή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα τοπικά μέσα, ο άνδρας είχε εμφανίσει ήπια συμπτώματα από την Παρασκευή και δεν πήγε στη δουλειά του. Λίγο αργότερα, ο ίδιος πληροφορήθηκε πως συγγενικό του πρόσωπο βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό κι αυτό τον οδήγησε στο να κάνει κι ο ίδιος το τεστ.

Τα αποτελέσματα ήρθαν το βράδυ της Τρίτης (06/01), με τον υπάλληλο του ΑΕΙ Ψαχνών να είναι θετικός στον κορονοϊό. Προφανώς και ο ίδιος ακολουθεί από εδώ και πέρα τη διαδικασία που απαιτείται, ενώ ενημέρωσε άμεσα και την υπηρεσία του.

Είναι ενδεικτικό πως την Τετάρτη (07/10) τα γραφεία του εκπαιδευτικού ιδρύματος έμειναν κλειστά για να γίνει απολύμανση. Οι υπόλοιποι υπάλληλοι αναμένεται να επιστρέψουν στις θέσεις τους την Πέμπτη.

Το μόνο θετικό της υπόθεσης, πάντως, είναι πως ακόμα δεν έχουν αρχίσει τα μαθήματα κι έτσι δεν υπάρχει ο κίνδυνος για διασπορά στους φοιτητές. Στην πόλη των Ψαχνών, πάντως, επικρατεί ανησυχία καθώς σταδιακά έχουν αρχίσει να αυξάνονται τα κρούσματα στην ευρύτερη περιοχή όπως και στον υπόλοιπο νομό.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ: Αδειάζουν τραπεζικούς λογαριασμούς πολιτών