ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: «Βράζει» το κέντρο της Αθήνας - Πόσα κρούσματα εντοπίστηκαν

Κορονοϊός: «Βράζει» το κέντρο της Αθήνας - Πόσα κρούσματα εντοπίστηκαν

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές μετά τη διενέργεια rapid test για τον κορονοϊό σε πολίτες στην Πλατεία Βικτωρίας όπου βρέθηκαν 19 θετικά δείγματα.

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ πραγματοποίησαν σήμερα, Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, δωρεάν rapid τεστ σε πολίτες, στην πλατεία Βικτωρίας στο κέντρο της Αθήνας

Πραγματοποιήθηκαν 516 έλεγχοι, εκ των οποίων ανευρέθησαν δεκαεννέα (19) θετικά δείγματα, από τα οποία οκτώ (8) αφορούν σε Έλληνες και έντεκα (11) σε αλλοδαπούς (11 άνδρες και 8 γυναίκες), με διάμεση ηλικία τα 28 έτη.

Ξανά στο κόκκινο χθες η πλατεία Βικτωρίας

Σε συνέχεια των ενεργειών που έκανε το προηγούμενο διάστημα ο ΕΟΔΥ, έστειλε κλιμάκια στην Πλατεία Βικτωρίας όπου έκαναν δωρεάν rapid test σε πολίτες για την ανίχνευση του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα κλιμάκια του ΕΟΔΥ έκαναν 496 τεστ και σε αυτά βρέθηκαν 21 θετικά δείγματα, με διάμεση ηλικία τα 27.6 έτη, γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία στους ειδικούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα επτά από τα δείγματα αφορούν Έλληνες πολίτες ενώ τα 14 αλλοδαπούς. Από τους 21 θετικούς στον κορονοϊό, εννέα ήταν γυναίκες και 12 άνδρες.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Γιατί η Κοζάνη μπήκε στο επίπεδο 4 - Έκκληση από Χαρδαλιά, «είμαστε σε κρίσιμη φάση»