ΕΛΛΑΔΑ

Κούγιας: Ο Σφακιανάκης δεν θα σταματούσε στον έλεγχο αν γνώριζε ότι είχε ναρκωτικά

Κούγιας: Ο Σφακιανάκης δεν θα σταματούσε στον έλεγχο αν γνώριζε ότι είχε ναρκωτικά

Ο συνήγορος του Νότη Σφακιανάκη τόνισε ότι ο πελάτης του ουδέποτε παραδέχθηκε ότι τα ναρκωτικά που βρέθηκαν ήταν για προσωπική του χρήση

Για τα όσα εκτυλίχθηκαν κατά την χθεσινή σύλληψη του Νότη Σφακιανάκη, μίλησε ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας, αναφέροντας ότι μετά το περιστατικό «κάποιοι διέδιδαν ψευδή είδηση ότι ο ίδιος παραδέχτηκε ότι τα ναρκωτικά είναι δικά του και δικιά του χρήση».

Όπως αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας, ο γνωστός τραγουδιστής, σύμφωνα με την απολογία του και χωρίς την παρουσία δικηγόρου, ανέφερε, «ό,τι έχω να πω θα το πω στο δικαστήριο».

Ο συνήγορος του Νότη Σφακιανάκη τόνισε ότι ο πελάτης του ουδέποτε παραδέχθηκε ότι τα ναρκωτικά που βρέθηκαν ήταν για προσωπική του χρήση, υπογραμμίζοντας ότι ο τραγουδιστής έχει επανειλημμένα εκφραστεί κατά της χρήσης ναρκωτικών.

«Θα μπορούσε να μην σταματήσει αν γνώριζε ότι υπήρχαν τα ναρκωτικά». «Ο κ. Σφακιανάκης θα μπορούσε να μην σταματήσει αν γνώριζε ότι υπήρχαν τα ναρκωτικά. Στο αμάξι φιλοξενεί επιβάτες, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες μπορεί σε κάποιον να παράπεσε» είπε ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο Mega.

Αναφορικά με το όπλο που βρέθηκε στην κατοχή του, ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι ο γνωστός τραγουδιστής είχε για χρόνια άδεια μονίμου οπλοκατοχής, η οποία όμως δεν ανανεώθηκε από τις Αρχές.

«Νόμιζε ότι ήταν τυπική η ανανέωση της αδείας. Ήξερε ότι έπρεπε να ανανεωθεί, αλλά με τα χρόνια κατάλαβε ότι δεν το είχε πολύ ανάγκη το όπλο ώστε να προχωρήσει στην τυπική ανανέωση».

«Ο Νότης είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει καμία σχέση με φάρμακα, πέρασε μεγάλη περιπέτεια και αρνείτο να δεχθεί αγωγή» πρόσθεσε αναφορικά με τα ναρκωτικά.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Κλείδωσε» το διάγγελμα Μητσοτάκη: Πότε θα γίνει - Τι θα ανακοινώσει για το lockdown