ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία: Κλειστός ο δρόμος Βαρνάβα - Καπανδριτίου - Λόγω κατολισθήσεων

Κακοκαιρία: Κλειστός ο δρόμος Βαρνάβα - Καπανδριτίου - Λόγω κατολισθήσεων

Η Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στις πληγείσες περιοχές.

Σφοδρή κακοκαιρία, με έντονες και μεγάλης διάρκειας βροχοπτώσεις, πλήττει από το βράδυ της Κυριακής 13/12/2020 μεγάλο μέρος της Αττικής, έχοντας δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα σε πολλές περιοχές.

Επί ποδός στον επαρχιακό δρόμο Βαρνάβα - Καπανδριτίου ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός παρουσία του Δημάρχου Μαραθώνα, καθώς η κακοκαιρία δημιούργησε αρκετά προβλήματα με κατολισθήσεις σε πολλά σημεία πρανών από χώματα, πέτρες και πεύκα λόγω των έντονων βροχοπτώσεων.

Με αναρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής δήλωσε: «Λίγα λεπτά πριν με εντολή του Περιφερειάρχη μας Γιώργου Πατούλη, βρεθήκαμε άμεσα στον επαρχιακό δρόμο Βαρνάβα - Καπανδριτίου παρουσία του Δημάρχου Μαραθώνα, μηχανικού της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής και πολλών μηχανημάτων της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής για κατολισθήσεις σε πολλά σημεία πρανών από χώματα, πέτρες και πεύκα λόγω των έντονων βροχοπτώσεων. Η κυκλοφορία διεκόπη άμεσα για την ασφάλεια των πολιτών. Κλιμάκιο μηχανικών και γεωλόγων της Περιφέρειας θα βρεθεί στο σημείο για περαιτέρω εκτίμηση της κατάστασης».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στις Ένοπλες Δυνάμεις: Η Τουρκία ανοίγει πυρ στο βορειανατολικό Αιγαίο