ΕΛΛΑΔΑ

Διοικητής Γ.Ν. Καρδίτσας: Μήνυση και αστική αγωγή σε όσους συνεχίζουν να με συκοφαντούν

Διοικητής Γ.Ν. Καρδίτσας: Μήνυση και αστική αγωγή σε όσους συνεχίζουν να με συκοφαντούν

Σε νέα δήλωση προχώρησε σήμερα Τετάρτη (6/1) ο Διοικητής του Γ.Ν. Καρδίτσας κ. Δημήτρης Κεχαγιάς γνωστοποιώντας -μεταξύ άλλων- ότι πλέον το λόγο έχει η Δικαιοσύνη για όσους συνεχίζουν να διαδίδουν ψεύδη σχετικά με την διακίνηση εγγράφου για τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 στο Γ.Ν. Καρδίτσας.

Ο κ. Κεχαγιάς στην δήλωση του αναφέρει επίσης ότι θα καταθέσει μήνυση σε βάρος του πρόεδρου της ΠΟΕΔΗΝ κ. Μιχάλη Γιαννάκου.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κεχαγιά:

«Με λύπη μου διαπίστωσα ότι την προειδοποίηση που απηύθυνα χθες με το από 05/01/2021 Δελτίο Τύπου, δεν την έλαβε σοβαρά υπόψιν του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κ. Μιχάλης Γιαννάκος. Και σήμερα Τετάρτη συνέχισε να διαδίδει ψευδώς ότι γνώριζα την ύπαρξη και διακίνηση του εγγράφου συναίνεσης.

Θεωρώ ότι με την ΕΔΕ που ήδη διενεργείται θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Όμως δηλώνω ότι τις επόμενες ημέρες θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη με την κατάθεση μήνυσης κατά του κ. Γιαννάκου και κατά παντός άλλου που θα συνεχίσει να διαδίδει παρόμοια ψεύδη εις βάρος μου.

Ταυτόχρονα θα καταθέσω και αστική αγωγή ζητώντας αποζημίωση ύψους 1.000.000 ευρώ, τα οποία θα διαθέσω στο σύνολό τους υπέρ του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας».

Πηγή: karditsalive.net

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δύο εμβόλια στη «μάχη» με τον κορονοϊό στην Ευρώπη μετά το «πράσινο φως» για τη Moderna