ΚΑΙΡΟΣ

Κακοκαιρία live: Στα «λευκά» η Πάρνηθα - Χιονίζει ασταμάτητα

Κακοκαιρία live: Στα «λευκά» η Πάρνηθα - Χιονίζει ασταμάτητα

Καιρός: Πυκνό χιόνι ρίχνει από τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/1) στην Πάρνηθα - Στην Αττική η κακοκαιρία «Λέανδρος»

Οι χιονοπτώσεις που συνοδεύουν την κακοκαιρία «Λέανδρος» έχουν ξεκινήσei από το βράδυ της Παρασκευής 15/1 στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας, έχοντας επεκταθεί από σήμερα το πρωί σε όλα τα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, στη Βορειοανατολική Πελοπόννησο καθώς και ορεινά της υπόλοιπης χώρας.

Η κακοκαιρία έχει φέρει χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια σε πολλές περιοχές της χώρας. Από τα ξημερώματα του Σαββάτου συνεχίζεται με ένταση, η χιονόπτωση και στην Πάρνηθα, όπου το τοπίο είναι πλέον έχει ντυθεί στα λευκά.

Δείτε Live εικόνα πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ για την Αττική το Σάββατο (16/1), αναμένονται νεφώσεις με βροχή ή χιονόνερο. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά - ημιορεινά και στα βόρεια σε περιοχές με υψόμετρο πάνω από 300 μέτρα.

Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και από το απόγευμα βόρειοι τοπικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 08 βαθμούς Κελσίου.

Διακοπή κυκλοφορίας στην Πάρνηθα

Παράλληλα, τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λεωφόρο Πάρνηθος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από το ύψος του τελεφερίκ με κατεύθυνση το όρος Πάρνηθας, ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, λόγω των έντονων χιονοπτώσεων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εστίαση: Παραμένει σε lockdown – Κραυγή αγωνίας από επιχειρήσεις κι εργαζόμενους - Φόβοι για λουκέτα