ΕΛΛΑΔΑ

Lockdown: Έκτακτη σύσκεψη και για τη Θεσσαλονίκη - Την Τετάρτη οι αποφάσεις

Lockdown: Έκτακτη σύσκεψη και για τη Θεσσαλονίκη - Την Τετάρτη οι αποφάσεις
InTime

Lockdown: Με δεδομένη την επιβολή καθολικής απαγόρευσης στην Αττική, οι λοιμωξιολόγοι συνέχισαν τη συζήτηση με τη Θεσσαλονίκη να έχει περάσει στο επίκεντρο.

Μετά την πρωινή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ζητήσει να συνεδριάσει η επιτροπή των λοιμωξιολόγων έτσι ώστε να κάνει εισηγήσεις για τα μέτρα που πρέπει να παρθούν προκειμένου να ανακοπεί η νέα έκρηξη του κορονοϊού που παρατηρείται στη χώρα.

Η επιτροπή αποφάσισε την επιβολή καθολικού lockdown στην Αττική, από την Πέμπτη πιθανότατα και μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου, με σχολεία, λιανεμπόριο και κομμωτήρια να παραμένουν κλειστά, ενώ κανονικά θα λειτουργούν τα σούπερ μάρκετ, τα φαρμακεία και τα καταστήματα τροφίμων, με το take away και το delivery να συνεχίζουν τη λειτουργία τους.

Εκτός της Αττικής σε δύσκολη κατάσταση φαίνεται πως έχει περιέλθει και η Θεσσαλονίκη, για την οποία συνεχίστηκε η συζήτηση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως την Τετάρτη (10.01) θα υπάρξει νέος κύκλος συζήτησης για τη Θεσσαλονίκη, έτσι ώστε να παρθούν αποφάσεις και για τη συμπρωτεύουσα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Στο «χείλος» του τρίτου κύματος και του ολικού lockdown - Έως και 1.700 μολύνσεις