ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Χιονίζει από Κηφισιά μέχρι Παλαιό Φάληρο

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Χιονίζει από Κηφισιά μέχρι Παλαιό Φάληρο

Καιρός σήμερα - Κακοκαιρία «Μήδεια» - Όλες οι ειδήσεις: Λευκή μέρα «βλέπουν» οι κάτοικοι της Αττικής, καθώς η Μήδεια έφερε χιονιά - Χιονίζει από Κηφισιά μέχρι Παλαιό Φάληρο

Στα λευκά έχουν ντυθεί ήδη περιοχές στην Αττικής, καθώς η κακοκαιρία «Μήδεια» έχει ξεκινήσει την επέλασή της στο Λεκανοπέδιο.

Σε λευκό κλοιό βρίσκεται η Πεντέλη από νωρίς το βράδυ όπου η χιονόπτωση ήταν ισχυρή, ενώ και στο Μαρούσι οι πολίτες ξύπνησαν βλέποντας να έχουν πιάσει χιόνι οι δρόμοι. Ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας άρχισε να χιονίζει λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα, με το θερμόμετρο να μην ξεπερνά τους 2 βαθμούς.

Σε περιοχές όπως το Χαϊδάρι, η Νέα Σμύρνη, το Παγκράτι αλλά ακόμα και το Παλαιό Φάληρο χιονίζει.

Δείτε βίντεο από το Χαϊδάρι:

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, από το βράδυ της Δευτέρας τα και καιρικά φαινόμενα αναμένεται να ενταθούν και αύριο η κακοκαιρία θα συνεχιστεί στο Λεκανοπέδιο.

Δείτε φωτογραφίες από τα Μελίσσια στη gallery του Newsbomb.gr:

Δείτε φωτογραφίες από τα Εκάλη και Νέα Ερυθραία στη gallery του Newsbomb.gr:

Άλπεις η... Πολιτεία

Χιονισμένο είναι το τοπίο στα βόρεια προάστια της Αττικής, καθώς η κακοκαιρία έδειξε τα δόντια της από τα ξημερώματα.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες του Newsbomb.gr οι δρόμοι είναι... απροσπέλαστοι και τα χιόνια έχουν καλύψει τα αυτοκίνητα.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr:

Κλειστός ο ΗΣΑΠ από Ειρήνη μέχρι Κηφισιά

Προβλήματα και στον ΗΣΑΠ έχουν προκληθεί από την κακοκαιρία "Μήδεια" καθώς είναι κλειστό το τμήμα από Ειρήνη μέχρι Κηφισιά λόγω χιονόπτωσης.

Τα δρομολόγια εκτελούνται κανονικά στο τμήμα Ειρήνη - Πειραιάς, ενώ καταβάλλονται προσπάθειες με τα κατάλληλα μηχανήματα, για να ανοίξουν και οι υπόλοιποι σταθμοί.

Συγκεκριμένα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στους σταθμούς Νερατζιώτισσα, ΚΑΤ, Μαρούσι και Κηφισιά.

Κλειστή η Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας

Σε πλήρη ακινητοποίηση όλων των οχημάτων στο εθνικό δίκτυο από τον κόμβο του Αγίου Κωνσταντίνου στη Φθιώτιδα τις Αφίδνες προχώρησε λίγο μετά τις 7 το πρωί της Δευτέρας η αστυνομία εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων, για να αποτραπεί ο κίνδυνος εγκλωβισμού των οχημάτων.

Σε αυτή την απόφαση αναγκάστηκε να φτάσει η αστυνομία καθώς υπήρχε αδυναμία να ανοίξει η Εθνική Οδός σε διάφορα σημεία από το μεγάλο όγκο του χιονιού που έπεφτε και την ίδια στιγμή οι κίνδυνοι για εγκλωβισμό των αυτοκινήτων και των ανθρώπων ήταν μεγάλοι.

Πώς εξελίσσεται η κακοκαιρία «Μήδεια»

Πού βρέχει και πού χιονίζει ΤΩΡΑ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός ΤΩΡΑ - «Μήδεια»: Έκλεισε η Αθηνών-Λαμίας - Δύσκολες οι επόμενες ώρες