ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Έχουμε υπόθεση πατέρα που κακοποιούσε σεξουαλικά την 2,5 ετών κόρη του»

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Έχουμε υπόθεση πατέρα που κακοποιούσε σεξουαλικά την 2,5 ετών κόρη του»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης ο νικητής του πρώτου Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος.

Μεταξύ άλλων ο Ντάνος μίλησε και για το έργο του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Φύλακας άγγελος» που ασχολείται με την κακοποίηση.

«Είναι ένα πάρα πολύ ευαίσθητο θέμα. Ο “Φύλακας άγγελος” δημιουργήθηκε για να βοηθήσει στο πρόβλημα της κακοποίησης. Αυτό το πρόβλημα δεν υπάρχει μόνο στο θέαμα, είναι παντού. Κατά κάποιο τρόπο καμουφλάρεται, κάποιες φορές και από τους ανθρώπους που ασκούν κακοποίηση. Ο “Φύλακας άγγελος” αφορά τα παιδιά… Το θέμα είναι τι κάνουμε για την κακοποίηση» είπε και συνέχισε. «Έχουμε εξετάσει περίπτωση πατέρα που ασκούσε σεξουαλική κακοποίηση πάνω στην 2.5 ετών κόρη του. Με τη συναναστροφή μου με τα παιδιά σε περιστατικά κακοποίησης, βλέπω ότι μια τέτοια συνθήκη μπορεί να αλλάξει ριζικά τη ζωή ενός παιδιού. Μια κακοποίηση δεν παραγράφεται, αντίθετα ενισχύεται μέσα στο κακοποιημένο άτομο και το ωθεί σε μια μη κανονική καθημερινότητα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Στη φυλακή ο Δημήτρης Λιγνάδης: Επί 4 ώρες έδινε εξηγήσεις - Δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα