ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν οι ληστές των πρατηρίων- Βίντεο ντοκουμέντο

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν οι ληστές των πρατηρίων- Βίντεο ντοκουμέντο

Εικόνες από τη ληστρική επιδρομή της σπείρας στο Ωραιόκαστρο

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν τρεις αδίστακτοι κακοποιοί που λήστευαν πρατήρια καυσίμων στη Θεσσαλονίκη. Το Star, δημοσίευσε βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστρική επιδρομή της σπείρας στο Ωραιόκαστρο, όπου οι δράστες απειλούσαν να σκοτώσουν τους υπαλλήλους.

Οι ληστές εισέβαλαν ουρλιάζοντας στο πρατήριο καυσίμων για να τρομοκρατήσουν τους σαστισμένους υπαλλήλους, κρατώντας επιδεικτικά τα όπλα, για να δείξουν ότι δεν αστειεύονται. Ο ένας από τους ληστές, -αυτός με το κράνος- με σάλτο σκαρφαλώνει στον πάγκο και περνάει πίσω από το ταμείο. Οι άλλοι δύο με κουκούλες και μάσκες σηκώνουν τα όπλα, μια καραμπίνα κι ένα πιστόλι και σημαδεύουν έτοιμοι να πυροβολήσουν στο ψαχνό.

«Ήταν την ώρα του κλεισίματος, μπήκαν μέσα με τα όπλα, ήταν τρομακτική εμπειρία να σου σηκώνει ο άλλος το όπλο και να σε σημαδεύει, είναι τρομαχτικό. Ελπίζω να μην το ξαναζήσω» περιέγραψε υπάλληλος.

Οι ληστές όχι μόνο άδειασαν το ταμείο, αρπάζοντας δύο χιλιάδες ευρώ, αλλά έκλεψαν ακόμη και την τσάντα μια υπαλλήλου που ήταν ακουμπισμένη σε ένα γραφείο.

Οι αστυνομικοί τους πέρασαν χειροπέδες και τους έστειλαν στον εισαγγελέα για τέσσερις ληστείες που φέρεται ότι διέπραξαν μέσα σε μια βδομάδα.

Με πληροφορίες από Star

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Ανακοινώθηκε η παράταση στην Αττική - Ποιες περιοχές έγιναν «κόκκινες»