ΕΛΛΑΔΑ

Επεισόδια Νέα Σμύρνη: ΚΙΝΑΛ - «Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση κατά του αστυνομικού»

Επεισόδια Νέα Σμύρνη:  ΚΙΝΑΛ - «Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση κατά του αστυνομικού»

«Κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση επιδίδονται σε ένα ρεσιτάλ ανευθυνότητας στήνοντας ένα σκηνικό σύγκρουσης, πόλωσης και διχασμού με θύματα τη δημόσια υγεία, την οικονομία, την κοινωνία και τελικά και την δημοκρατική ομαλότητα», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ.

Με ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ καταδίκασε απερίφραστα τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη με τον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού, τονίζοντας πως Κυβέρνηση και αντιπολίτευση παίζουν επικίνδυνο παιχνίδι με θύμα την δημοκρατική ομαλότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που οδήγησε στον τραυματισμό αστυνομικού απόψε στη Νέα Σμύρνη.

Την ώρα που οι πολίτες πληροφορούνται ότι σήμερα είχαμε ρεκόρ κρουσμάτων, κάποιοι επιμένουν να παίζουν παιχνίδια με τη φωτιά. Κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση επιδίδονται σε ένα ρεσιτάλ ανευθυνότητας στήνοντας ένα σκηνικό σύγκρουσης, πόλωσης και διχασμού με θύματα τη δημόσια υγεία, την οικονομία, την κοινωνία και τελικά και την δημοκρατική ομαλότητα.

Αυτό το σκηνικό επιβάλλεται να ανατραπεί. Η χώρα και η κοινωνία μας έχουν ανάγκη ένα εθνικό σχέδιο για να τελειώνουμε με την πανδημία και να δουλέψουμε με σχέδιο και ενότητα για την επόμενη μέρα.

Επιβάλλεται να διεξαχθεί άμεσα συζήτηση στη Βουλή μεταξύ των αρχηγών των κομμάτων για την κατάσταση που δημιουργείται. Όλοι μαζί να απομονώσουμε τους οπαδούς της βίας, από όπου και αν προέρχονται».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Σμύρνη: Πεδίο μάχης γύρω από την πλατεία – Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους