ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με την εξαφάνιση του Στάθη Άνθη στη Βρετανία – Τι αναφέρει ο αδερφός του στο Newsbomb.gr

Θρίλερ με την εξαφάνιση του Στάθη Άνθη στη Βρετανία – Τι αναφέρει ο αδερφός του στο Newsbomb.gr

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η εξαφάνιση του Στάθη Άνθη, αδερφό του Δημήτρη Άνθη, από το Πλίμουθ της Βρετανίας.

Ο Στάθης Άνθης, που εδώ και 3 χρόνια μένει μόνιμα στη Βρετανία, εξαφανίστηκε στις 8 Μαρτίου και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Για την εξαφάνισή του οι βρετανικές αρχές έχουν εκδώσει ανακοίνωση, στην οποία περιγράφεται ως λευκός, λεπτός με κοντά σκούρα μαλλιά και γένια.

Από τις 8 Μαρτίου δεν έχει μιλήσει με κανέναν από την οικογένειά του, ενώ κανείς δεν γνωρίζει τι του έχει συμβεί και πού μπορεί να βρίσκεται.

Ο αδερφός του, Δημήτρης Άνθης μίλησε στο Newsbomb.gr, «ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον αδερφό μου ήταν η συγκάτοικός του. Το πρωί είχε βγει έξω, ξαναγύρισε στο σπίτι, μπήκε στο δωμάτιό του και έφυγε ξανά. Τώρα πού θα πήγαινε και γιατί δεν ξέρει. Έκτοτε δεν τον είδαν».

«Δεν έχω τίποτα νεότερο από την Αστυνομία της Βρετανίας γύρω από τις έρευνες, οι οποίες συνεχίζονται κανονικά», προσθέτει στο Newsbomb.gr ο Δημήτρης Άνθης.

Ο Δημήτρης Άνθης

Και καταλήγει λέγοντας πως από τη στιγμή που έμαθε για την εξαφάνιση του αδερφού του, «έχω χάσει τον ύπνο μου, δεν τρώω δεν κοιμάμαι. Το μόνο που με νοιάζει εμένα και τον άλλον αδερφό μας είναι να βρεθεί ο Στάθης».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συντάξεις - Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Ποιοι και πότε θα δουν αυξήσεις και αναδρομικά - Παραδείγματα