ΕΛΛΑΔΑ

«Πόλεμος» στον Ευαγγελισμό - Άλλη μια δύσκολη νύχτα για τα νοσοκομεία της Αττικής

«Πόλεμος» στον Ευαγγελισμό - Άλλη μια δύσκολη νύχτα για τα νοσοκομεία της Αττικής
Faccebook/ @constantina.romana

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Το ένα πίσω από το άλλο στοιχίζονται στο προαύλιο του Ευαγγελισμού τα ασθενοφόρα που μεταφέρουν περιστατικά με ασθενείς που νοσούν από κορονοϊό - Στα όριά τους τα νοσοκομεία του ΕΣΥ.

Το Λεκανοπέδιο συνεχίζει να βρίσκεται στο κέντρο της πανδημίας καταγράφοντας τα υψηλότερα κρούσματα σε όλη την επικράτεια.

Συγκεκριμένα, η Αττική εξακολουθεί να βρίσκεται στο κέντρο της πανδημίας με τον Κεντρικό Τομέα Αθηνών να είναι η πρώτη σε κρούσματα περιοχή της Ελλάδας, καταγράφοντας σύμφωνα με την ενημέρωση της Κυριακής, 214 νέες μολύνσεις. Ακολουθεί η Ανατολική Αττική και ο Πειραιάς με 120 και 117 κρούσματα αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των ειδικών, τα κρούσματα θα δείξουν υποχώρηση από τα τέλη του μήνα.

Πάντως, μέχρι να σημειωθεί η πολυπόθητη μείωση κρουσμάτων τα νοσοκομεία ασφυκτιούν από τις συνεχείς εισαγωγές πολιτών που έχουν νοσήσει από κορoνοϊό ενώ τα νοσοκομεία της Αττικής βρίσκονται ένα βήμα πριν την κατάρρευση.

Να σημειωθεί ότι το προηγούμενο 24ωρο εισήχθησαν 291 άτομα για νοσηλεία ενώ οι συνολικές εισαγωγές στη χώρα έφτασαν τις 513.

Επιπλέον κρίσιμη είναι η κατάσταση και στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Το Σάββατο, το Ιπποκράτειο δέχθηκε 45 εισαγωγές σε όλη την διάρκεια της εφημερίας και 15 ύποπτα κρούσματα.

Γεμάτος ασθενοφόρα ο Ευαγγελισμός

Το ένα μετά το άλλο καταφτάνουν τα ασθενοφόρα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» το οποίο εφημερεύει από τις 08:00 το πρωί της Κυριακής μέχρι τις 08:00 το πρωί της Δευτέρας.

Μάλιστα μία αναισθησιολόγος του νοσοκομείου ανάρτησε στο προφίλ της μία φωτογραφία με τα στοιχισμένα ασθενοφόρα και τη συνόδευσε με το ακόλουθο σχόλιο. «Γενική εφημερία... Ώρα 20.30... Άλλες φορές με το σούρουπο η ροή περιστατικών φθίνει...».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός - Προειδοποίηση Μαρουσάκη: Χιόνια στην Αττική και πολικές θερμοκρασίες υπό το μηδέν