ΕΛΛΑΔΑ

Αιδηψός: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 13χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Νοσοκομείο Λαμία

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το 13χρονο αγόρι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στον παραλιακό δρόμο της Αιδηψού το βράδυ της Τετάρτης

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για τον 13χρονο που τραυματίστηκε βαρύτατα μετά την παράσυρσή του από αυτοκίνητο στον παραλιακό δρόμο της Αιδηψού το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με το tvstar.gr το αγόρι φέρει πολλαπλές σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ αμέσως μόλις έφτασε στο νοσοκομείο της Λαμίας υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο.

Γιατροί και νοσηλευτές του νοσοκομείου της Λαμίας προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση του 13χρονου ώστε να μεταφερθεί σε Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Την ίδια ώρα μεγάλη είναι η αγωνία των γονιών και της οικογένειας του 13χρονου καθώς ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί.

Ο σοβαρότατος τραυματισμός 13χρονου παιδιού που σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης (12/5) στην παραλιακή οδό της Αιδηψού σήμανε συναγερμό στις υγειονομικές και αστυνομικές αρχές στη Βόρεια Εύβοια και τη Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο 13χρονος παρασύρθηκε την ώρα που προσπαθούσε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα, από αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονη.

Ο 13χρονος μεταφέρθηκε αμέσως στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας και από κει στήθηκε μια μεγάλη επιχείρηση ώστε να διακομιστεί το δυνατόν συντομότερα στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Το ασθενοφόρο το οποίο συνόδευαν περιπολικά σε όλη τη διαδρομή, έφτασε στο νοσοκομείο Λαμίας στις 20:40 το βράδυ της Τρίτης.

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας, της Άμεσης Δράσης και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που συνόδευσαν το ασθενοφόρο άνοιγαν δρόμο ώστε να κερδηθεί πολύτιμος χρόνος για το παιδί.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Δείτε την άτυχη Καρολάιν να κάνει προπόνηση kick boxing