ΕΛΛΑΔΑ

Περικοπές κάνει (και) ο Κάρολος Παπούλιας

Περικοπές κάνει (και) ο Κάρολος Παπούλιας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξενοίκιασε το γραφείο του στην Ασκληπιού.

του Παναγιώτη Σουρέλη

Μετά τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο, που ζήτησε μείωση ενοικίου για το γραφείο που διατηρεί στο Κολωνάκι διότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά και ο σημερινός πρώτος πολίτης της χώρας Κάρολος Παπούλιας, φαίνεται ότι έπεσε θύμα της οικονομικής κρίσης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του newsbomb, ο κ.Παπούλιας ξενοίκιασε πριν από λίγους μήνες το γραφείο που διατηρούσε επί χρόνια στην οδό Ασκληπιού, όπου πριν περίπου ένα μήνα αναρχικοί πραγματοποίησαν υλικές ζημιές με πέτρες και ξύλα.

Στη συγκεκριμένη πολυκατοικία επί της οδού Ασκληπιού ο κ.Παπούλιας μένει αρκετά χρόνια.

Εκτός από το διαμέρισμα, νοίκιαζε μέχρι πρότινος και μία γκαρσονιέρα 45 τ.μ., την οποία χρησιμοποιούσε ως προσωπικό του γραφείο.

Όμως πριν από λίγο καιρό επικοινώνησε με την ιδιοκτήτρια και της ανακοίνωσε την απόφασή του να ξενοικιάσει την γκαρσονιέρα, χωρίς να δώσει περισσότερες εξηγήσεις ή να ζητήσει μείωση ενοικίου.

Οι λόγοι της απόφασή του αυτής δεν έχουν γίνει επίσημα γνωστοί. Όμως, δεν αποκλείεται ο κ.Παπούλιας να αποφάσισε να συμμαζέψει τα έξοδά του. Εξάλλου πρόσφατα παραιτήθηκε του μισθού του, σε μία συμβολική πράξη την ώρα που πλήττεται το εισόδημα του Έλληνα πολίτη.

Ενοικιαστήριο, όμως, δεν έχει μπει μόνο στο γραφείο που διατηρούσε μέχρι πρότινος ο κ.Παπούλιας, αλλά και σε άλλα διαμερίσματα της πολυκατοικίας, καθώς και στα γύρω καταστήματα.

Η περιοχή της Νεάπολης έχει μετατραπεί σε γειτονιά – «φάντασμα», καθώς το ένα λουκέτο μπαίνει μετά το άλλο. Έτσι, το πρώτο πράγμα που βλέπει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κάθε πρωί που φεύγει από το σπίτι του, είναι η κρίση…