ΕΛΛΑΔΑ

Μυτιλήνη: Νέος συναγερμός για 36χρονη μετά το εμβόλιο της AstraZeneca - Αεροδιακομιδή στην Αθήνα

Κορονοϊός
Intime News

Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα μια γυναίκα 36 ετών από τη Μυτιλήνη μετά από προβλήματα υγείας που παρουσίασε λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, η 36χρονη νοσηλευόταν από τις 22 Μαΐου στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης και εισήχθη 10 ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.

Η γυναίκα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει συμπτώματα θρομβώσεων και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο για περαιτέρω διερεύνηση.

Το περιστατικό έχει καταγραφεί στην κίτρινη κάρτα του ΕΟΦ.

Νεκρή 63χρονη μετά από θρόμβωση στη Μυτιλήνη

Εν τω μεταξύ, έχασε τη ζωή της μια 63χρονη στη Μυτιλήνη η οποία νοσηλευόταν στην ΜΕΘ με θρομβοεμβολικό επεισόδιο, ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.

«Η εκλιπούσα εισήχθη στο νοσοκομείο μας στις 2/4 με ενδείξεις οξέος εμφράγματος του μυοκαρδίου. Ανετάχθει και διασωληνώθηκε στην μονάδα εντατικής θεραπείας. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι πριν από ένα μήνα είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca».

Με τα λόγια αυτά περιέγραψε στο Newsbomb.gr, o διοικητής του νοσοκομείου Μυτιλήνης, Γεώργιος Καμπούρης το περιστατικό εισαγωγής της άτυχης 63χρονης γυναίκας στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μετά τη νέα επιδείνωση της υγείας της ενώ ήταν στην ΜΕΘ η γυναίκα απεβίωσε στις 23/5.

Απαντώντας στο ερώτημα του Newsbomb.gr αν ο θάνατος της οφείλεται στο εμβόλιο ο κ. Καμπούρης απάντησε: «δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι οφείλεται σε αυτό».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Εγκαταλείπει τη μεζονέτα ο πιλότος - Πού βρίσκονται οι έρευνες