ΕΛΛΑΔΑ

Ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα σε κορονοπάρτι σε βίλα της Μυκόνου (video)

κορονοπάρτι σε βίλα της Μυκόνου

Χαμός με το παράνομο πάρτι που διοργανώθηκε σε υπερπολυτελή βίλα της Μυκόνου με μπάρμαν, dj και πολλούς συμμετέχοντες, ανάμεσά τους και πασίγνωστος 29χρονος ποδοσφαιριστής.

Επιχειρηματίες περιγράφουν ένα ολόκληρο κύκλωμα με παράνομα πάρτι που έχουν στηθεί σε πολύ συγκεκριμένες περιοχές του νησιού.

Στο βίντεο θα δείτε αποκλειστικές εικόνες που εξασφάλισε το MEGA από το ιδιωτικό πάρτυ που διοργανώθηκε χθες (4/6) σε βίλα της Μυκόνου. Το πολυτελές κατάλυμα με θέα το απέραντο γαλάζιο έχει μετατραπεί σε υπαίθριο κέντρο διασκέδασης με dj, μπαρ και σερβιτόρους…

Χορός, δυνατή μουσική, άφθονο αλκοολ, με τα μέτρα και τις αποστάσεις να πηγαίνουν περίπατο και τους προσκεκλημένους να το διασκεδάζουν σαν να μην υπάρχει πανδημία.

Ανάμεσα τους και ο 29χρονος ποσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, Σέρχι Ρομπέρτο, μαζί με τη σύζυγό του και μοντέλο, Κοράλ Σιμάνοβιτς.

Για μια ακόμα φορά, η Μύκονος φιανεται να έχει γίνει το επίκεντρο των παράνομων πάρτυ με τους επιχειρηματίες της εστίασης να στέλνουν επιστολή προς τον πρωθυπουργό και να ζητούν την άμεση λύση ενός προβλήματος που ταλανίζει κάθε χρόνο την τοπική οικονομία…

«Φέτος ετοιμάζονται πυρετωδώς και θεωρούν ότι θα έχουν μια πάρα πολύ καλή χρονιά όσο βλέπουν ότι η διασκέδαση δεν ανοίγει και δεν πλησιάζει καν σε αυτό που θα έπρεπε να είναι αυτοί ετοιμάζονται.»

Και όλα αυτά την ώρα που οι επαγγελματίες του νησιού αντιμετωπίζουν τα περιοριστικά μέτρα του ωραρίου και της απαγόρευσης της μουσικής στις επιχειρήσεις τους…

«Όταν στο μαγαζί σου λέει 20 άτομα σε ένα μαγαζί 100 τετραγωνικών και η βίλλα είναι 200 άτομα σε 50 τμ και γίνεται χαμός μέσα στη βίλλα είναι αθέμιτος ανταγωνισμός. Όλοι στη βίλα θα πάνε. Και εμείς αν ήμασταν τουρίστες και οι βίλες ήταν ανεξέλεγκτες στη βίλα θα πηγαίναμε», υποστήριξε ο επιχειρηματίας Σταύρος Γρίμπλας.

Ήδη στο νησί οι βίλες πολυτελείας έχουν γίνει ανάρπαστες. Και όλα αυτά την ώρα που ναι μεν ο τουρισμός έχει ανοίξει πανιά αλλά τα περιοριστικά μέτρα αλλά κυρίως ο κορπνοϊός ακόμα ελλοχεύει και κινείται επικίνδυνα…

«Πιο πολύ θέλουν να κλείσουν βίλες όλοι από ξενοδοχεία. Αυτό κάτι σημαίνει θα βάλουν τον dj μέσα θα βάλουν τους μπάρμαν και θα τα κάνουν μαγαζιά», πρόσθεσε ο κ. Γρίμπλας.

Ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση προσπαθεί να βάλει αστυνομία και πολιτική προστασία. Ήδη ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωςε την σύσταση ειδικής μονάδας κρούσης που θα μεταβεί στο νησί με αυστηρούς ελέγχους, συλλήψεις και τσουχτερά πρόστιμα για τους παραβάτες.

Οι περιβόητες βίλες στις οποίες διεξάγονται τα παράνομα πάρτι βρίσκονται στις περιοχές, Κούνουπα, Άγιος Στέφανος, Καλό Λιβάδι, Χουλάκια, Super Paradise και Λούλος Καλαφάτη.

Με πληροφορίες από το MEGA

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θάνατος Γάλλου χορευτή: Νέες αποκαλύψεις – Τι λέει στο Newsbomb.gr ο δικηγόρος της οικογένειας