ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στην Κατερίνη: Στο περιβάλλον του 45χρονου κομμωτή αναζητούν τους δολοφόνους

Δολοφονία Κατερίνη
olympusmera.gr

Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν οι αστυνομικοί για τη δολοφονία του 45χροου στρέφοντας το ενδιαφέρον τους στο περιβάλλον του κομμωτή

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δολοφόνων του 45χρονου κομμωτή που βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Τρίτης πίσω από το κοιμητήριο της Καλλιθέας στην Κατερίνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου οι αστυνομικοί στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο περιβάλλον του 45χρονου κομμωτή ενώ έχουν ήδη προχωρήσει και σε προσαγωγές υπόπτων.

Ο τρόπος, δε, που βρέθηκε νεκρός ο 45χρονος, με τα χέρια πισθάγκωνα δεμένα και με κουκούλα στο κεφάλι πίσω από το κοιμητήριο κάνει τους αστυνομικούς να εξετάζουν ακόμα και το ενδεχόμενο ο θάνατός του να αποτέλεσε μέρος κάποιας τελετουργίας.

Ο 45χρονος, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, έφερε τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο.

Όπως έγινε γνωστό, το τραύμα αυτό αποδείχθηκε θανατηφόρο ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η πυρπόληση του άψυχου σώματος. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης διενεργούν έρευνες για την εξιχνίαση του άγριου εγκλήματος που αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Τρίτης όταν περαστικός εντόπισε τη σορό του 45χρονου και ειδοποίησε τις Αρχές.

Τα ίχνη του 45χρονου κομμωτή, ο οποίος κατά πληροφοριές είχε επιστρέψει πρόσφατα στην Κατερίνη από την Αυστραλία, χάθηκαν την περασμένη Δευτέρα και έκτοτε τον αναζητούσαν οι οικείοι του.

Ποιος ήταν ο 45χρονος κομμωτής

Οι πρώτοι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο βρήκαν το πτώμα ενός άνδρα δεμένου πισθάγκωνα και με κουκούλα στο κεφάλι. Από την αρχική εξέταση αποκαλύφθηκε ότι είχε καεί ζωντανός.

Σύμφωνα με το olympusmera.gr, πρόκειται για έναν 45χρονο, κομμωτή στο επάγγελμα, ο οποίος φέρεται να είναι τοξικομανής και να είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για τέτοιου είδους υποθέσεις.

Δείτε φωτογραφίες του στην gallery:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης: