ΕΛΛΑΔΑ

Ο Dior στο Καλλιμάρμαρο: Το εντυπωσιακό σόου του γαλλικού οίκου - Οι λαμπερές παρουσίες (pics)

Dior Καλλιμάρμαρο
Intime News

H συλλογή που παρουσίασε ο οίκος Dior ήταν μία ωδή στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και εξύμνησε τον αρχαίο πολιτισμό της Ελλάδας. 

Με το άναμμα πυρσών ξεκίνησε η παρουσίαση του ντεφιλέ του γαλλικού οίκου Dior στο Καλλιμάρμαρο το βράδυ της Πέμπτης (17/6), όπου παρουσιάστηκε η νέα συλλογή του οίκου υπό τον τίτλο Cruise 2022. Μία ωδή στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και στον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, στα σχέδια της οποίας επικρατούν το λευκό και το μπλε.

Η μεγάλη βραδιά ξεκίνησε με τα μοντέλα να περπατούν στο τερέν του γηπέδου υπό τον ήχο ζωντανής μουσικής.

Οι καλεσμένοι δεν ξεπέρασαν τους 400, εκ των οποίων οι 200 έχουν καταφθάσει τις τελευταίες ημέρες από το εξωτερικό. Ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί και ανάμεσα τα λαμπερά πρόσωπα απαθανάτισε την τη Μαρέβα Μητσοτάκη, την Άννα Βίσση, την Όλγα Κεφαλογιάννη, την Ευγενία Νιάρχου, τη Μαρία Σάκκαρη με τη μητέρα της, ενώ τα βλέμματα μαγνήτισε η πάντα σικάτη και στιλάτη Catherine Deneuve που ήρθε στην Ελλάδα αποκλειστικά για το σόου.

Για την εκδήλωση αυτή, ο οίκος συνεργάστηκε στενά με Έλληνες αρχαιολόγους και τις αρμόδιες τοπικές αρχές για να διασφαλιστεί ο σεβασμός και η πλήρης και άνευ όρων διατήρηση του χώρου. Όπως επισημαίνουν οι άνθρωποι του οίκου μόδας η μοναδική αυτή εκδήλωση ενδυναμώνει περαιτέρω του πολύτιμους και δημιουργικούς δεσμούς μεταξύ του Dior και της Ελλάδας.

Ανάμεσα στου παραβρισκόμενους είναι και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πιστή στην δέσμευσή της να προβάλλει και να ενισχύει τους Έλληνες παραγωγούς, τεχνίτες, σχεδιαστές που συνθέτουν τον σύγχρονο υλικό πολιτισμό της χώρας μας, επέλεξε ένα φόρεμα σχεδιασμένο από Έλληνα, τον Χρήστο Κωσταρέλλο. Το φόρεμα που δημιούργησε αποκλειστικά για την Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο οίκος Christos Costarellos ήταν από μεταξωτό crepe cady με ασύμμετρη απλικέ δαντέλα σαντιγύ, σε χρώμα βαθύ μπλε του Αιγαίου. Η λιτή πολυτέλεια του ενδύματος ολοκληρώθηκε με απλικέ λουλούδια από κεντημένη μεταξωτή οργάντζα Σουφλίου. Με την επιλογή της αυτή η πρόεδρος ανέδειξε την ευρηματικότητα και την φινέτσα της ελληνικής μόδας, η οποία, τα τελευταία χρόνια, κατακτά δυναμικά την διεθνή αγορά.

Δείτε φωτογραφίες από την λαμπερή βραδιά στην Gallery:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Οι «άγνωστες» σκηνές στο σπίτι του φονικού - Τι έκανε ο πιλότος