ΕΛΛΑΔΑ

ΤΩΡΑ: Χάος στους δρόμους της Αθήνας – Απελπιστική κατάσταση σε συνδυασμό με τον καύσωνα

ΤΩΡΑ: Χάος στους δρόμους της Αθήνας – Απελπιστική κατάσταση σε συνδυασμό με τον καύσωνα

Μποτιλιάρισμα στις κεντρικές οδικές αρτηρίες - Δοκιμάζονται τα νεύρα των οδηγών. 

Με μεγάλη υπομονή πρέπει να οπλιστούν σήμερα (Πέμπτη 01/07) οι κάτοικοι της Αθήνας, έχοντας να αντιμετωπίσουν τον καύσωνα αλλά και την κίνηση στους δρόμους.

Από τις 07:30 το πρωί, το θερμόμετρο έδειχνε ήδη 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ ο Κηφισός παρουσίαζε καθυστερήσεις στα… γνωστά σημεία.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 08:00 το πρωί, στο ρεύμα καθόδου επικρατούν πολύ χαμηλές ταχύτητες. Από το ύψος της Λυκόβρυσης ξεκινούν οι καθυστερήσεις, ενώ από την Αττική Οδό μέχρι το Περιστέρι πηγαίνουν σημειωτόν.

Καθυστερήσεις και στην άνοδο, με τα σημαντικότερα προβλήματα να εντοπίζονται από το ύψος της Νίκαιας μέχρι τα ΚΤΕΛ και από τα Πατήσια μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Υπομονή απαιτείται και στο κέντρο της Αθήνας. Η Κηφισίας έχει σοβαρά προβλήματα από το Ψυχικό μέχρι την Αμερικανική πρεσβεία στην κάθοδο, ενώ και στην άνοδο καταγράφονται καθυστερήσεις από την Πανόρμου μέχρι τα Σίδερα Χαλανδρίου.

Τα νεύρα των οδηγών δοκιμάζονται επίσης στη Μεσογείων – κυρίως στο ρεύμα καθόδου – από Πεντάγωνο μέχρι Αλεξάνδρας, στην Κατεχάκη προς Κηφισίας, στην Αχαρνών, στην Πατησίων, στη Βασιλέως Κωνσταντίνου και στη Βασιλίσσης Σοφίας, στη Βουλιαγμένης και την Ποσειδώνος κυρίως στο ρεύμα προς Αθήνα, στη λεωφόρο Αθηνών, στην Ιερά Οδό και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά όπου επικρατεί κομφούζιο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εμβολιασμοί και ανοσία πληθυσμού: Μύθοι και πραγματικότητα - Πόσο έτοιμοι είμαστε για το 4ο κύμα;