ΕΛΛΑΔΑ

Τρεις συλλήψεις για το άγριο έγκλημα στη Μύκονο: Το θύμα μαχαιρώθηκε στην καρδιά

Τρεις συλλήψεις για το άγριο έγκλημα στη Μύκονο
Τρεις συλλήψεις για το άγριο έγκλημα στη Μύκονο
Intime News

Η αφορμή του εγκλήματος χαρακτηρίζεται σχεδόν ασήμαντη από την ΕΛ.ΑΣ.

Τρεις συλλήψεις έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής για το άγριο μαχαίρωμα στη Μύκονο, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, το θύμα μαχαιρώθηκε στην καρδιά, ενώ αυτός που τον μαχαίρωσε δεν έχει ακόμα εντοπιστεί και αναζητείται.

Το θύμα είναι 27χρονων από την Αλβανία, έκανε χειρονακτικές εργασίες στη Μύκονο, κυρίως σε οικοδομές, ενώ η αφορμή του εγκλήματος χαρακτηρίζεται σχεδόν ασήμαντη από την ΕΛ.ΑΣ., καθώς η διαφορά των δύο ομάδων ήταν ένα χρηματικό ποσό όχι ιδιαίτερα μεγάλο

To χρονικό της υπόθεσης

H άγρια συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Μύκονο. Συγκεκριμένα, στις 23.00 το βράδυ στην περιοχή Άγιος Φανούριος, συνεπλάκησαν δύο ομάδες Αλβανών τα μέλη των οποίων φέρονται να είχαν μεταξύ τους οικονομικές διαφορές.

Η συμπλοκή έγινε σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας μεταξύ των δύο ομάδων που αποτελούνταν συνολικά από περίπου 15 άτομα. Οι ομάδες αυτές είχαν κλείσει κατά πληροφορίες ραντεβού μέσω κινητών τηλεφώνων.

Στη διάρκεια του περιστατικού ένα άτομο τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι το μέλος της αντίπαλης ομάδας, το οποίο λίγο αργότερα κατέληξε. Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε να μεταβεί στο σημείο, ωστόσο σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση κατέφτασε μετά τον θάνατο του 27χρονου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αρκουμανέας: Κοντά στα 3.000 τα κρούσματα σήμερα