ΕΛΛΑΔΑ

Φολέγανδρος: Μαραθώνια η ανάκριση του 30χρονου – Ήταν σε φαρμακευτική αγωγή

Φολέγανδρος: Μαραθώνια η ανάκριση του 30χρονου – Ήταν σε φαρμακευτική αγωγή

Φολέγανδρος: Από το απόγευμα του Σαββάτου, όταν εντοπίστηκε από κάτοικο της περιοχής στην περιοχή της Λυγαριάς, ο 30χρονος φίλος της Γαρυφαλλιάς βρίσκεται στα χέρια των Αρχών. Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα των Ανθρωποκτονιών και από την ανάκρισή του 30χρονου, που συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα αναμένεται να δοθούν απαντήσεις για τις συνθήκες του θανάτου της.

Ο 30χρονος που εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου να κινείται στην ίδια περιοχή, όπου βρήκε τραγικό θάνατο η 26χρονη φίλη του, φέρεται να είναι σε κατάσταση σοκ, έχοντας αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά.

Όπως έγινε γνωστό, ο 30χρονος απειλούσε να αυτοκτονήσει και δεν ήθελε να παραδοθεί στους Αστυνομικούς, οι οποίοι μετά από μία ώρα κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες. Ο άνδρας φέρεται να έλεγε συνεχώς την φράση «ήταν η κακιά η ώρα, μαλώσαμε, χάλασε η φάση». Μέχρι και το πρωί της Κυριακής, η ανάκρισή του από το τμήμα Ανθρωποκτονιών συνεχίζεται, προκειμένου να χυθεί φως στην υπόθεση και να εξακριβωθεί κάτω από ποιες συνθήκες βρήκε τραγικό θάνατο η 26χρονη.

Στις 11, μάλιστα, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νεκροψία - νεκροτομή στη σορό της Γαρυφαλλιάς, προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου της.

Υπήρξε διαπληκτισμός πριν το θάνατό της - Ήταν σε φαρμακευτική αγωγή

Η 26χρονη Γαρυφαλλιά βρισκόταν στη Φολέγανδρο για διακοπές με τον 30χρονο φίλο της. Σύμφωνα με πληροφορίες, και όπως ο ίδιος είπε στους Αστυνομικούς, πριν το θάνατο της κοπέλας, υπήρξε κάποιος διαπληκτισμός.

Ενώ, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο νεαρός φέρεται τον τελευταίο ενάμιση χρόνο να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και να παίρνει φαρμακευτική αγωγή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Φολέγανδρος: Η στιγμή που ανακαλύπτουν τον 30χρονο στην κρυψώνα του