ΕΛΛΑΔΑ

Η τελευταία «καληνύχτα» της Άντζελας Γκερέκου στον Τόλη Βοσκόπουλο - Λίγο μετά την κηδεία

Η Άντζελα Γκερέκου αγκαλιά με τον Τόλη Βοσκόπουλο
Η Άντζελα Γκερέκου αγκαλιά με τον Τόλη Βοσκόπουλο
Instagram/angela_gerekou

Λίγες ώρες μετά την κηδεία του πολυαγαπημένου της συζύγου, η Άντζελα Γκερέκου ανήρτησε μία συγκινητική φωτογραφία στην οποία έχει αγκαλιά τον Τόλη Βοσκόπουλο με το σχόλιο «Καληνύχτα».

Το μεσημέρι της Τετάρτης (21/7), συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Τόλη Βοσκόπουλο. Η κηδεία του μεγάλου μας τραγουδιστή τελέστηκε στο Α’ Νεκροταφείο, εκεί που μαζεύτηκε πλήθος κόσμου για το ύστατο «χαίρε».

Η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου και η κόρη τους, Μαρία, έφτασαν από τους πρώτους στο παρεκκλήσι του Α' Νεκροταφείου και χειροκροτήθηκαν από όσους βρίσκονταν εκεί. Η κόρη του Μαρία δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, πάντα βρισκόμενη κοντά στην μητέρα της, Άντζελα Γκερέκου.

Η ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου

Η συγκινητική τελευταία «καληνύχτα» της Άντζελας Γκερέκου στον Τόλη Βοσκόπουλο.

Υπενθυμίζεται ότι αμέσως μετά την κηδεία του Πρίγκιπα του λαϊκού τραγουδιού, η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου αποχαιρέτησε τον άνδρα της ζωής της με ένα τραγούδι. Σε ανάρτησή της στο Facebook, η Άντζελα Γκερέκου με το τραγούδι «Κι εσύ θα φύγεις», έγραψε «...Ένα ρολόι σταματημένο, ένα καράβι ναυαγισμένο, ένα σπουργίτι κυνηγημένο, απ' το χιονιά....26/7/1940 - 19/7/2021».Την ανάρτησή της συνόδευσε με έξι ασπρόμαυρες φωτογραφίες από την κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φώφη Γεννηματά στο Νewsbomb.gr: Όλοι γνωρίζουν ότι δεν θα γίνω ορντινάτζα κανενός