ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Σύλληψη 66χρονου για σεξουαλική κακοποίηση ΑμΕΑ - Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης

Χανιά: Σύλληψη 66χρονου για σεξουαλική κακοποίηση ΑμΕΑ - Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης

Συνελήφθη 66χρονος στα Χανιά για κακοποίηση κατ’ εξακολούθηση ανηλίκου ΑμεΑ - Οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα

Με την κατηγορία του βιασμού ανηλίκου ΑμεΑ, συνελήφθη και οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, ο 66χρονος που κατονόμασε ο 18χρονος με νοητική στέρηση ότι τον βίασε, όταν ήταν 14 ετών.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι ραγδαίες, καθώς ο 66χρονος συνελήφθη μόλις δυο 24ωρα μετά τη σύλληψη του πατέρα για κακοποίηση κατ’ εξακολούθηση του 18χρονου σήμερα Γιάννη, κατηγορία επίσης κακουργηματικού χαρακτήρα.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε πριν από ένα μήνα σε δήμο του νομού Χανίων

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε πριν από ένα μήνα σε δήμο του νομού Χανίων, όταν και έγινε καταγγελία για τις άθλιες συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε το αγόρι. Σύμφωνα με την κοινωνική έρευνα που έγινε, αλλά και όσα εξομολογήθηκε το παιδί, ο πατέρας του το έδερνε και το κλείδωνε έξω από το σπίτι, με αποτέλεσμα να κοιμάται σε ένα παλιό, βρώμικο αυτοκίνητο, στα χωράφια ακόμα και πάνω σε δέντρα! Μόνο το τελευταίο διάστημα και μετά την παρέμβαση των κοινωνικών υπηρεσιών, τοποθετήθηκε ένα κρεβάτι, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες της ΕΡΤ σε εξωτερικό χώρο, προκειμένου να κοιμάται το παιδί.

Οι αποκαλύψεις του παιδιού όμως δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού όταν ήταν 14 ετών από 66 χρόνο, τον οποίο και κατονόμασε. Μάλιστα, εξομολογήθηκε ότι ο 66χρονος τον απειλούσε πως αν μιλήσει, θα του κάνει χειρότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, το αγόρι εξετάστηκε από ιατροδικαστή και τα ευρήματα ταιριάζουν με όσα έχουν καταγγελθεί. Τόσο ο 66χρονος όσο και ο πατέρας του 18χρονου, ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν.

Οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα
Οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 2.070 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 5 νεκροί σε 24 ώρες, 147 διασωληνωμένοι