ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Σταμάτα: Συνελήφθη μελισσοκόμος

Φωτιά στη Σταμάτα: Συνελήφθη μελισσοκόμος

Φωτιά: Καλύτερη είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε περίπου στις 11 το πρωί στην περιοχή της Σταμάτας, καθώς η πυροσβεστική με τη συμβολή εθελοντών κατάφεραν να περιορίσουν το πύρινο μέτωπο που προκάλεσε μεγάλες ζημιές σε Ροδόπολη και Διόνυσο.

Όπως μετέδωσε το Star, πριν από λίγο συνελήφθη ένας μελισσοκόμος, καθώς πιστεύεται ότι η φωτιά ενδέχεται να ξεκίνησε από το κάπνισμα μελισσιών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι άνδρες της πυροσβεστικής έχουν στα χέρια τους ισχυρά ευρήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική, ο προσαχθείς έχει μελίσσια στην περιοχή όπου εκδηλώθηκε η πυρκαγιά. Ο άνδρας αντιμετωπίζει κατηγορίες για εμπρησμό από αμέλεια.

Σημειώνεται ότι οι τέσσερις ύποπτοι για εμπρησμό που προσήχθησαν νωρίτερα αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψε εμπλοκή.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πυρκαγιά τοπικές αρχές και κάτοικοι έκαναν καταγγελία για εμπρησμό. Σύμφωνα, μάλιστα, με τον κοινοτάρχη Ροδόπολης Βασίλη Κλεφτάκη, πολίτες άκουσαν εκρήξεις από γκαζάκια στο βουνό, απ΄όπου άρχισαν οι πυρκαγιές.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Οδοιπορικό Newsbomb.gr στη Σταμάτα: Παντού στάχτη και καταστροφή - Καμένα σπίτια και αυτοκίνητα