ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Αχαΐα: Κλειστή η γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου - Κομμένη στα δύο η Ελλάδα

Φωτιά Αχαΐα
thebest

Φωτιά Τώρα: Έκλεισε η γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου στο ρεύμα προς Αθήνα εξαιτίας της φωτιάς που καίει στην Αχαΐα.

Συναγερμός στην Αχαΐα από την πύρινη λαίλαπα που καίει αυτή την ώρα την Αχαΐα. Το μέτωπο της φωτιάς κινείται ανάμεσα στα χωριά Ζήρια και Λαμπίρι, τα οποία έχουν εκκενωθεί, όπως και το χωριό Καμάρες.

Φωτιά: Κλειστές η Παλαιά και Νέα Εθνική Οδός, όπως και η γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου

Από τη φωτιά οι τοπικές αρχές έκλεισαν την Ολυμπία οδό από Πάτρα προς Αίγιο και αντίστροφα, όπως και την Παλιά Εθνική Οδό Πατρών Κορίνθου. Σύμφωνα με το thebest, τα οχήματα που ήταν εγκλωβισμένα στη θέση Μπούκα οδηγούνται από την τροχαία προς το Αίγιο. Στην Παλαιά Εθνική η κυκλοφορία έχει διακοπεί από το ύψος του Δρεπάνου έως τα Σελιανιτικα.

Την ίδια ώρα οι Αρχές έκλεισαν και το ρεύμα προς Αθήνα της γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου, προκειμένου να μην υπάρξει κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Συγκλονιστικά βίντεο από τη μεγάλη φωτιά στην Αχαΐα

Φωτιά στην Αχαΐα: Σε επιφυλακή δύο νοσοκομεία

Σχετικά με τη μεγάλη πυρκαγιά στην Ζηρια Αχαΐας, με εντολή του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια έχουν τεθεί σε επιφυλακή τα Νοσοκομεία Αιγίου και Πανεπιστημιακό Ρίου, καθώς και το ΕΚΑΒ.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βρίσκεται και στην παραλία Λαμπίρι, για να συνδράμει εάν χρειαστεί, καθώς εκεί βρίσκονται πλωτά του Λιμενικού Σώματος για απομάκρυνση πολιτών μέσω θαλάσσης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στην Αχαΐα: Εικόνες και βίντεο από την πύρινη κόλαση - Δύσκολη η επιχείρηση κατάσβεσης