ΕΛΛΑΔΑ

Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ: Στις 13 Αυγούστου τα προσωρινά αποτελέσματα

Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ: Στις 13 Αυγούστου τα προσωρινά αποτελέσματα
Τέλος στην αγωνία χιλιάδων γονέων που υπέβαλαν αίτηση για την είσοδο των παιδιών τους σε παιδικό σταθμό
ΙΝΤΙΜΕ

Τέλος στην αγωνία χιλιάδων γονέων που υπέβαλαν αίτηση για την είσοδο των παιδιών τους σε παιδικό σταθμό καθώς στις 13 Αυγούστου αναμένονται τα προσωρινά αποτελέσματα

Στις 13 Αυγούστου θα ανακοινωθούν τα προσωρινά αποτελέσματα του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» 2021-2022 και του παράλληλου προγράμματος του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για τους παιδικούς σταθμούς.

Παράλληλα μια εβδομάδα αργότερα, στις 20 Αυγούστου ανακοινωθούν τα οριστικά αποτελέσματα στη σελίδα της ΕΕΤΑΑ Α.Ε. (https://www.eetaa.gr/).

Προϋπόθεση για την επιλογή των δικαιούχων είναι το ετήσιο εισόδημα για το φορολογικό έτος 2020 να μην υπερβαίνει τα 33.000 ευρώ για γονείς με έως δύο παιδιά, τα 36.000 ευρώ για τρία, τα 39.000 ευρώ για τέσσερα και τα 42.000 ευρώ για ζευγάρια με πέντε παιδιά και άνω.

Τα voucher για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, φέτος θα συμπεριλαμβάνουν και τις μητέρες που εργάζονται στο Δημόσιο, καθώς εντάχτηκαν 15.000 επιπλέον δικαιούχοι μέσα από την αύξηση του προϋπολογισμού με επιπλέον 30.000.000 ευρώ.

Στις μητέρες- δικαιούχους θα χορηγηθεί ένα voucher αξίας 180 ευρώ ανά μήνα για την κάλυψη του κόστους των βρεφονηπιακών σταθμών της επιλογής τους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το παρωχημένο σύστημα αντιμετώπισης πυρκαγιών, η συγγνώμη και τα ερωτήματα για την πρόληψη

Ρoή Ειδήσεων