ΕΛΛΑΔΑ

Mad Clip- Παντελής Παντελίδης: Οι τραγικές συμπτώσεις στα τροχαία δυστυχήματα που σόκαραν την Ελλάδα

Mad Clip- Παντελής Παντελίδης: Οι τραγικές συμπτώσεις στα τροχαία δυστυχήματα που σόκαραν την Ελλάδα

Οι δυο τραγουδιστές, Παντελής Παντελίδης και Mad Clip σκοτώθηκαν ξημερώματα Πέμπτης, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, οδηγώντας με ταχύτητα δυο πολυτελή αυτοκίνητα

Με διαφορά πέντε ετών, ημέρα Πέμπτη, βρήκαν τραγικό θάνατο σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα ο Παντελής Παντελίδης και ο Mad Clip. Οι συμπτώσεις των τραγικών δυστυχημάτων των δυο τραγουδιστών που σόκαραν το πανελλήνιο όμως δεν σταματούν εδώ.

Ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε με το πολυτελές τζιπ αυτοκίνητο την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου στην λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού, τα ξημερώματα εκείνης της ημέρας όλη η Ελλάδα «ξύπνησε» μαθαίνοντας το τραγικό γεγονός, όπως έγινε άλλωστε και στην περίπτωση του γνωστού τραπ τραγουδιστή, του οποίου το τραγικό δυστύχημα εκτυλίχθηκε επίσης στην ίδια λεωφόρο.

Τα δυο τροχαία συνέβησαν σε απόσταση μόλις οκτώ χιλιομέτρων, ενώ η ταχύτητα των πολυτελών αυτοκινήτων και στις δυο περιπτώσεις ήταν μεγάλη, με αποτέλεσμα οι οδηγοί τους να χάσουν τον έλεγχο, ενώ δεν υπάρχει εμπλοκή άλλων αυτοκινήτων.

Παράλληλα, και στις δυο περιπτώσεις των τραγουδιστών η Πυροσβεστική υπηρεσία προσπαθούσε να απεγκλωβίσει για ώρες τα σώματα τους, γεγονός που μαρτυρά την σφοδρότητα και των δυο συγκρούσεων.

Σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά ο οποίος μίλησε στο MEGA, στην περίπτωση του τροχαίου δυστυχήματος του Mad Clip ο οδηγός πιθανόν να πάτησε φρένο για ανεξήγητους λόγους χωρίς να υπάρχει κάποιο εμπόδιο και κανένα άλλο αμάξι.

«Με επιτυχία η Porsche παίρνει με επιτυχία όλη την καμπυλότητα του τόξου της δεξιάς στροφής. Μετά το φανάρι γύρω στα 200 μέτρα, η Porsche είναι μπροστά και το AUDI πίσω, γύρω στα 30 μέτρα. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν ακουμπήσει. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπήρξε άλλο όχημα. Το ερώτημα είναι πώς το έχασε», σημειώνει ο κ. Μαδιάς.

«Πιθανολογώ μήπως μετά την στροφή κάτι συνέβη σωματικά στον οδηγό», λέει ο πραγματογνώμονας, ο οποίος αποκλείει και σκάσιμο λάστιχου, καθώς «αν είχε σκάσει, αδειάζει ο αέρας και τα χείλη της ζάντας θα είχαν σκάψει την άσφαλτο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Συναγερμός για τη νέα μετάλλαξη Μ που έφτασε και στην Ελλάδα - Τα πρώτα κρούσματα

Καιρός: Ισχυρή κακοκαιρία προ των πυλών - Ποιες περιοχές κινδυνεύουν από πλημμυρικά φαινόμενα

Κυπαρισσία: Νεκρή, γυμνή και σε εμβρυακή στάση τοποθετήθηκε στο τσιμεντένιο τάφο η 42χρονη