ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΘ 2021 - Ράπτη στο Newsbomb.gr: Δράσεις για την ασφάλεια των παιδιών στο ψηφιακό περιβάλλον

ΔΕΘ 2021 - Ράπτη στο Newsbomb.gr: Δράσεις για την ασφάλεια των παιδιών στο ψηφιακό περιβάλλον

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Έλενα Ράπτη στο Newsbomb.gr, οι δράσεις αφορούν στην ασφάλεια των παιδιών στο ψηφιακό περιβάλλον. Πώς δηλαδή τα παιδιά μας  θα ξέρουν να προστατευθούν από τα κινητά και γενικότερα από την οθόνη.

Ενεργό ρόλο σε μια σειρά δράσεων για την ασφάλεια των παιδιών στο ψηφιακό περιβάλλον έχει αναλάβει η βουλευτής της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, Έλενα Ράπτη.

Όπως ανέφερε η ίδια στο Newsbomb.gr: «Η καμπάνια για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης φιλοξενείται στο περίπτερο του υπουργείου Άμυνας σε συνέχεια της επιτυχημένες συνεργασίας που είχαμε με τον τέως υφυπουργό, κ. Αλκιβιάδη Στεφανή. Είχαμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε γονείς, προσωπικό και παιδιά σε 24 βρεφονηπιακούς σταθμούς του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας».

Και πρόσθεσε: «Φέτος κυκλοφορεί το νέο μας εργαλείο, το παραμύθι που αφορά στην ασφάλεια των παιδιών στο ψηφιακό περιβάλλον. Πώς δηλαδή τα παιδιά μας θα ξέρουν να προστατευθούν από τα κινητά και γενικότερα από την οθόνη.

Πώς να μάθουν να λένε όχι σε κάποιον που επιδιώκει να τα φωτογραφίσει χωρίς την άδειά τους και βεβαίως να μην επιτρέπουν σε κανέναν να φωτογραφίζει ένα παιδί χωρίς τα εσώρουχά τους».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΘ 2021: «Αστακός» η Θεσσαλονίκη με 5.500 αστυνομικούς, ελικόπτερα και drones – Τι φοβάται η ΕΛΑΣ

11η Σεπτεμβρίου: Το χρονικό του τρόμου - Τα βίντεο που συγκλόνισαν τον πλανήτη

Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση - Η κατάθεση «κλειδί» της συμβούλου ψυχικής υγείας