ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με σπρέι σε 18χρονη στα Χανιά: Ο δράστης οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο

Επίθεση με σπρέι σε 18χρονη στα Χανιά: Ο δράστης οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο
ΙΝΤΙΜΕ

Στη ψυχιατρική κλινική Χανίων οδηγήθηκε, με εντολή Εισαγγελέα, ο 56χρονος άντρας, ο οποίος ομολόγησε ότι επιτέθηκε με σπρέι κατά 18χρονης σπουδάστριας στον Κίσσαμο.

Ο 56χρονος παρέδωσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας το μπουκάλι με το αρωματικό σπρέι, με το οποίο ψέκασε το θύμα στα μάτια.

Πρόκειται για έναν 56χρονο ο οποίος συνελήφθη γύρω στις 10.00 το βράδυ της Πέμπτης και σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα εδώ και πολλά χρόνια.

Ο 56χρονος εμφανίστηκε μπροστά στην 18χρονη κοπέλα, η οποία περπατούσε στον δρόμο και την ψέκασε στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να της προκαλέσει πρόβλημα στα μάτια.

Το κορίτσι άρχισε να φωνάζει, ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Η 18χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έγινε καθαρισμός στα μάτια της και στις το μεσημέρι πήρε εξιτήριο με την προϋπόθεση να επανέλθει σε συγκεκριμένο χρόνο για να γίνει ένας δεύτερος καθαρισμός, προκειμένου να μην έχει κάποιο πρόβλημα.

Μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και ύστερα από έρευνες εντοπίστηκε ο δράστης και συνελήφθη. Σήμερα Παρασκευή η 18χρονη θα μεταβεί ξανά στο νοσοκομείο για καθαρισμό στα μάτια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συνεπιμέλεια: Απόφαση «σταθμός» από το Πρωτοδικείο Κέρκυρας - Διέταξε την επιστροφή παιδιών στο νησί

Κοινωνικό Τιμολόγιο ΔΕΗ: Άρχισαν οι αιτήσεις - Τα έξι βήματα για να δείτε εάν είστε δικαιούχοι

Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις - «Μίλησαν» κινητά και η κάμερα στο σαλόνι