ΕΛΛΑΔΑ

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα (18/10) σε τμήματα της Ιόνιας Οδού

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο της «Ιόνιας Οδού» και συγκεκριμένα μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Γαβρολίμνης και Μεσολογγίου, στην Αιτωλοακαρνανία, καθώς και μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Αυγού και Εγνατίας, στην περιφερειακή ενότητα Ιωαννίνων, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών στις σήραγγες Καλυδώνας και Αμπελιάς, αντίστοιχα.

Ειδικότερα:

Σήμερα Τρίτη, 19 Οκτωβρίου, από τις 08:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, στο τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Γαβρολίμνης και του ανισόπεδου Μεσολογγίου, με ταυτόχρονο αποκλεισμό των κλάδων εισόδου του ανισόπεδου Γαβρολίμνης προς Ιωάννινα και του ημικόμβου και του ΣΕΑ Ευηνοχωρίου, καθώς και του ανισόπεδου Μεσολογγίου προς Αντίρριο.

Κατά την διάρκεια διακοπής της κυκλοφορίας, τα οχήματα με κατεύθυνση προς Ιωάννινα θα βγαίνουν από τον αυτοκινητόδρομο στον ανισόπεδο κόμβο Γαβρολίμνης και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού, θα επιστρέφουν στην «Ιόνια οδό» μέσω του ανισόπεδου κόμβου Μεσολογγίου. Αντίστοιχα, τα οχήματα με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα βγαίνουν από την «Ιόνια οδό» στον ανισόπεδο κόμβο Μεσολογγίου και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού, θα επιστρέφουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του ανισόπεδου κόμβου Γαβρολίμνης.

Καθ' όλη τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύει, σύμφωνα με την «Νέα Οδό», αναστολή είσπραξης διοδίων από τον πλευρικό σταθμό διοδίων Γαβρολίμνης και τον πλευρικό σταθμό διοδίων Μεσολογγίου, καθώς και αναπροσαρμογή στις τιμές των διοδίων στον μετωπικό σταθμό διοδίων Κλόκοβας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Επίσης, την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, από τις 08:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, στο τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Αβγού και του ανισόπεδου κόμβου Εγνατίας, με ταυτόχρονο αποκλεισμό των κλάδων εισόδου του ανισόπεδου κόμβου Αβγού προς Ιωάννινα και του ανισόπεδου κόμβου Εγνατίας προς Αντίρριο.

Κατά την διάρκεια διακοπής της κυκλοφορίας, όσοι οδηγοί κινούνται επί της «Ιόνιας Οδού» με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα βγαίνουν από τον αυτοκινητόδρομο στον ανισόπεδο κόμβο Αβγού και θα συνεχίζουν το ταξίδι τους προς τον προορισμό της επιλογής τους, μέσω της παλαιάς εθνικής οδού.

Επίσης, όσοι οδηγοί κινούνται επί της «Εγνατίας Οδού» και επιθυμούν να εισέλθουν στην «Ιόνια Οδό» με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα βγαίνουν από την «Εγνατία Οδό» στον ανισόπεδο κόμβο Ιωαννίνων και κινούμενοι με κατεύθυνση προς Άρτα, θα εισέρχονται στην «Ιόνια Οδό» μέσω του ανισόπεδου κόμβου Αβγού.

Ακόμη, όσοι οδηγοί αναχωρούν από την πόλη των Ιωαννίνων και επιθυμούν να εισέλθουν στην «Ιόνια Οδό» με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα φθάνουν στον κόμβο του Αβγού μέσω της παλαιάς εθνικής οδού με κατεύθυνση προς Άρτα.

Καθ' όλη τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύει, σύμφωνα με την «Νέα Οδό», αναπροσαρμογή στις τιμές των διοδίων τελών στον μετωπικό σταθμό διοδίων Τερόβου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Η αντίδραση του πιλότου για τη βάφτιση της μικρής Λυδίας

Βιασμός 8χρονης στη Ρόδο: «Σκανάρουν» τις συσκευές της μητέρας οι Αρχές

Καιρός - Αρναούτογλου: Έρχονται καταιγίδες - Προσοχή στις περιοχές που πλημμύρισε ο «Μπάλλος» (vid)