ΕΛΛΑΔΑ

Εξαδάκτυλος: Να ληφθούν μέτρα πίεσης για την αύξηση των εμβολιασμών

Εξαδάκτυλος εμβολιασμοί
Επιτάχυνση των εμβολιασμών ζητάει ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.
INTIME/φωτογραφία αρχείου

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος προτείνει νέα μέτρα για τους εμβολιασμούς και τον περιορισμό της διασποράς.

O Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, εξέφρασε την δική του άποψη για το τι πρέπει να γίνει προκειμένου να μειωθεί ο αριθμός των κρουσμάτων.

Ο κ. Εξαδάκτυλος, μιλώντας στο MEGA, τόνισε ότι «Τώρα θα πρέπει να βρούμε με γρήγορο τρόπο μέτρα που θα ωθήσουν τους ανεμβολίαστους να εμβολιαστούν και που θα περιορίσουν τη διασπορά του ιού».

Και πρόσθεσε «Ανεβαίνει απότομα, δεν έχει όρια και δεν έχουμε στήριξη. Δεν είμαστε μία χώρα που μπορούμε να στείλουμε ανθρώπους να νοσηλευτούν σε γειτονική χώρα. Δεν είμαστε Βέλγιο ούτε Πορτογαλία».

Ακόμη, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου σημείωσε ότι «Τα μέτρα θα συζητηθούν την Τετάρτη και δεν θέλω να προϊδεάσω σχετικά με το τι θα συμβεί», υπογραμμίζοντας ότι πρέπει «Να υπάρξει αύξηση των εμβολίων και περιορισμός της μετάδοσης σε αυτά βρίσκεται η λύση του προβλήματος».

«Τα κρούσματα δεν έχουν την ίδια σημασία με πέρυσι. Πέρυσι είχαμε περιορισμό, τώρα έχουμε εμβολιασμό», κατέληξε ο κ. Εξαδάκτυλος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: «Μαύρο» ρεκόρ με 5.449 νέα - 52 θάνατοι και 430 διασωληνωμένοι

«Πόλεμος» για το τραγούδι του Βασιλακόπουλου: Οι αναρτήσεις Πολάκη, Ακρίτα και η Ανίτα Πάνια

Μέγκαν-Χάρι: Γιατί οι πλούσιοι και διάσημοι γείτονές τους στην Καλιφόρνια μετακομίζουν άρον άρον