ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Κινηματογραφική καταδίωξη - Όχημα προσπάθησε να πατήσει αστυνομικούς της ομάδας Ζ

Θεσσαλονίκη: Κινηματογραφική καταδίωξη - Όχημα προσπάθησε να πατήσει αστυνομικούς της ομάδας Ζ
thestival

Κινηματογραφική καταδίωξη οχήματος σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.

Η καταδίωξη είχε κοινά χαρακτηριστικά με την αιματηρή καταδίωξη οχήματος στο Πέραμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, όταν ο οδηγός του καταδιωκόμενου οχήματος εγκλωβίστηκε, επιχείρησε να πατήσει αστυνομικούς της ομάδας Ζ.

Η καταδίωξη άρχισε στη 1:20 το ξημέρωμα της Τρίτης. Περιπολικό ακολουθεί όχημα το οποίο κινείται ανάποδα στην οδό Αγ. Δημήτριου. Το όχημα δεν σταματά. Στην καταδίωξη μπαίνουν και δικυκλιστές της ομάδας Ζ. Το όχημα μέσω τη παλιάς λαχαναγοράς κινείται για Μετέωρα. Εμβολίζει ένα περιπολικό και συνεχίζει. Από το τέρμα των αστικών λεωφορείων κατευθύνεται προς τον Άγιο Ραφαήλ. Εκεί εγκλωβίζεται. Περικυκλώνεται από αστυνομικούς της ομάδας Ζ. Ο οδηγός πατάει γκάζι και προσπαθεί να τους χτυπήσει. Οι αστυνομικοί με αστραπιαίες κινήσεις επιταχύνουν και αποφεύγουν την πρόσκρουση. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα το όχημα καταλήγει σε τοίχο και οι τέσσερις επιβάτες του το εγκαταλείπουν.

Τα πληρώματα των περιπολικών και οι δικυκλιστές της ομάδας Ζ που συμμετείχαν στην καταδίωξη και βρίσκονταν στο σημείο κατάφεραν και συνέλαβαν τους τέσσερις επιβάτες. Ο ένας εξ αυτών, ηλικίας 18 ετών, ήταν λαθροδιακινητής και οι υπόλοιποι τρεις, υπήκοοι Συρίας, είχαν περάσει παράνομα στην Ελλάδα. Τους ανέλαβαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης. Το όχημα έφερε αθηναϊκές πινακίδες και είχε κλαπεί τις προηγούμενες ημέρες από την Αθήνα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Tραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή η ποδηλάτισσα που παρασύρθηκε από φορτηγό

Δανάη Μπάρκα: Το πρώτο μήνυμα μετά το «χοντρή παρουσιάστρια» του Τάσου Ξιαρχό (photo)

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη δίκη για το βιτριόλι (pics)

Τάσος Ξιαρχό: Η απόπειρα αυτοκτονίας, τα «πισω-μπρος» στο Instagram και η «αμνησία»