ΕΛΛΑΔΑ

Καπραβέλος στο Newsbomb.gr: «Θα δούμε κόσμο να πεθαίνει εκτός ΜΕΘ»

Καπραβέλος στο Newsbomb.gr: «Θα δούμε κόσμο να πεθαίνει εκτός ΜΕΘ»
ap

Σε δραματικούς τόνους, ο διευθυντής στη Β΄ ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου Νίκος Καπραβέλος, μιλώντας στο Newsbomb.gr, περιγράφει την κατάσταση στο Σύστημα Υγείας, με τα τα κρούσματα να παραμένουν σε υψηλά επίπεδα και οι νοσηλείες να αυξάνονται ραγδαία.

Στη δίνη του τέταρτου κύματος της πανδημίας του κορονοϊού βρίσκεται η χώρα, με τον αριθμό των κρουσμάτων να έχουν πάρει για τα καλά την ανιούσα, ενώ μεγάλη αύξηση καταγράφεται στους θανάτους και τους ασθενείς που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου ο ΕΟΔΥ, ανακοίνωσε 6.801 νέα κρούσματα, εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Το πλέον ανησυχητικό, ωστόσο, αφορά στον αυξημένο αριθμό θανάτων, καθώς επιβεβαιώθηκαν ακόμα 67, αλλά και των διασωληνωμένων οι οποίοι έχουν φτάσει πλέον στους 503.

Κραυγή αγωνίας από τον διευθυντή στη Β΄ ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου Νίκο Καπραβέλο στο Newsbomb.gr, αναφορικά με την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας.

«Η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι δραματική. Υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση από τις νέες εισαγωγές στα νοσοκομείο Παπανικολάου. Γιατροί και νοσηλευτές δίνουν καθημερινά τεράστιο αγώνα. Το πρώτο κύμα της πανδημίας ήταν αστείο, συγκριτικά με αυτό. Θα δούμε κόσμο να πεθαίνει εκτός ΜΕΘ. Στο νοσοκομείο έχουμε μια κενή κλίνη από τις 110 διαθέσιμες, η οποία τις επόμενες ώρες θα καλυφθεί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο διευθυντής της Β΄ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χαλάνδρι: Οι παρακολουθήσεις της εικαστικού και οι εμμονές – Ο γιατρός δίνει μάχη στη ΜΕΘ

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Αυτός είναι ο σκληρός κακοποιός που απέδρασε από τις φυλακές Κορίνθου

Χαλάνδρι: Το παρασκήνιο της δολοφονικής επίθεσης στον οφθαλμίατρο - Του έστηνε καρτέρι για μέρες