ΕΛΛΑΔΑ

Νίκαια: Καρέ - καρέ η στιγμή της δολοφονίας του ιδιοκτήτη του βενζινάδικου (Προσοχή σκληρές εικόνες)

Νίκαια δολοφονία
Οι κάμερες έχουν καταγράψει τη σκηνή της δολοφονίας
Intime News

Συγκλονίζουν οι εικόνες από την μαφιόζικη εκτέλεση που σημειώθηκε στην περιοχή της Νίκαιας με θύμα ιδιοκτήτη βενζινάδικου

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης 16 Νοεμβρίου, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες μπήκε στο πρατήριο υγρών καυσίμων. Μετά από λίγα λεπτά βγήκε έξω ο ιδιοκτήτης μαζί με ένα ακόμα άτομο. Οι άγνωστοι πυροβόλησαν εναντίον των δυο ανδρών, με αποτέλεσμα τον θάνατο του ενός και τον τραυματισμό του άλλου.

Εν συνεχεία οι δράστες τράπηκαν σε φυγή ενώ λίγη ώρα αργότερα σε περιοχή της Δυτικής Αττικής βρέθηκε να φλέγεται το αμάξι που χρησιμοποίησαν για την επίθεση. Όπως έγινε γνωστό το αυτοκίνητο είχε κλαπεί από την περιοχή της Γλυφάδας.

Όπως φαίνεται στις εικόνες ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα η δημοσιογράφος Νάντια Αλεξίου στην ιστοσελίδα nadiareport, ο εκτελεστής με το πιστόλι στο χέρι κάθεται στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, ο οδηγός προσεγγίζει το σημείο που βρίσκεται ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου. Ο δράστης βγάζει το όπλο απ’ το παράθυρο το οποίο φαίνεται να έχει σιγαστήρα, τον στοχεύει και τον πυροβολεί εν ψυχρώ.

Δείτε τις φωτογραφίες στη Gallery: (Προσοχή σκληρές εικόνες)

Αυτός είναι ο νεκρός στο βενζινάδικο

Σε υποθέσεις ναρκωτικών φέρεται να εμπλέκεται ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος χθες Τρίτη έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς στη Νίκαια.

Το όνομα του θύματος είναι Marius Spiro Dhiamanti και κατάγεται από το Δέλβινο. Στο παρελθόν, και συγκεκριμένα το 2013, ο άνδρας είχε κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία αλλά στη συνέχεια αθωώθηκε. Τη στιγμή των πυροβολισμών ο Marius Spiro Dhiamanti βρισκόταν στο πρατήριο μαζί με ακόμη έναν άνδρα, επίσης αλβανικής καταγωγής, ονόματι Juxhin Bajrami. Το θύμα δέχθηκε τρεις σφαίρες στο στήθος και στο κεφάλι.

Αναφορά στην υπόθεση και στο θύμα έκανε και ο αλβανικός ιστότοπος top-channel.tv. Σύμφωνα με το εν λόγω site, ο δεύτερος άνδρας είναι ξάδερφος του θύματος και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη ο Νίκος Αντωνιάδης ο δικηγόρος που πρωτοστάτησε κατά των εμβολιασμών

Η απόφαση Μητσοτάκη για πανδημία, εμβολιασμό ηλικιωμένων, σχολεία και Lockdown

Κορονοϊός: Αυτές είναι οι οδηγίες για ασθενείς που δεν χρήζουν νοσηλείας