ΕΛΛΑΔΑ

Δύσκολες στιγμές για την Ιωάννα Παλιοσπύρου: Τι είπαν οι γιατροί στο Παρίσι για τα εγκαύματα

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου
Intime - Φωτογραφία αρχείου

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρίσκεται στο Παρίσι προκειμένου να ακολουθήσει έναν νέο κύκλο θεραπειών για την αποκατάσταση των εγκαυμάτων που έχει υποστεί

Άλλη μία μάχη καλείται να δώσει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, ενάμιση χρόνο μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε στην Καλλιθέα από την Έφη Κακαράντζουλα.

Η 36χρονη βρίσκεται στο Παρίσι προκειμένου να ακολουθήσει έναν νέο κύκλο θεραπειών για την αποκατάσταση των εγκαυμάτων που έχει υποστεί στο μεγαλύτερο μέρος του σώματός της και όπως φαίνεται τα νέα δεν είναι καλά.

Η Αννίτα Ναθαναήλ, «ανέβασε» στον λογαριασμό της στο Instagram βίντεο με την Ιωάννα την ώρα που εισέρχεται στο στρατιωτικό νοσοκομείο «Percy Army Training Hospital», περπατώντας προς το ιατρείο των ειδικών που θα έκαναν την αξιολόγηση των τραυμάτων της.

Το βίντεο διακόπτεται και ακολουθεί μία ανακοίνωση της γνωστής παρουσιάστριας και επιχειρηματία στην οποία αναφέρει: «Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε το βίντεο για να σας ενημερώσουμε σχετικά… Η αξιολόγηση ήταν πολύ σκληρή για την Ιωάννα και επακολούθησαν δύσκολες στιγμές για εκείνη…».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ληστεία με ομηρία στα ΕΛΤΑ Κορωπίου - Συνελήφθη ο δράστης

Απογραφή 2021: Τι θα κερδίσουν όσοι αυτοαπογραφούν - Πώς θα μπείτε στην κλήρωση

Η Φάρμα: «Έκαψε» το αγρόκτημα με το μπάνιο της η Κρίστυ Λυκοπούλου (video)