ΕΛΛΑΔΑ

Ναυπακτία: Κατάρρευση γέφυρας στον Εύηνο – Τι λέει στο Newsbomb.gr ο Δήμαρχος για τα προβλήματα

Ναυπακτία: Κατάρρευση γέφυρας στον Εύηνο – Τι λέει στο Newsbomb.gr ο Δήμαρχος για τα προβλήματα
Από χθες βράδυ έχει απαγορευθεί οι διελεύσεις από τη γέφυρα.
messolonghinews.gr

Πρόβλημα στις μετακινήσεις των κατοίκων λόγω των ζημιών στην γέφυρα του Εύηνου – αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των κοινοτήτων Γαλατά και Περιθώρι αφού πλέον θα πρέπει να κινούνται αποκλειστικά μέσω της Ιονίας Οδού για να φτάσουν στο Μεσολόγγι – Ελεύθερα τα διόδια λέει στο Newsbpomb.gr, ο δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας

Το πρώτο φως της ημέρας δείχνει το μέγεθος της ζημιάς που προκλήθηκε στη γέφυρα του Ευήνου στην ΕΟ Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στα όρια των δήμων Μεσολογγίου και Ναυπακτίας.

Από χθες βράδυ έχει απαγορευθεί οι διελεύσεις από τη γέφυρα, αφού υπάρχει καθίζηση στο κατάστρωμα της και η κυκλοφορία διοχετεύεται στην Ιονία Οδό.

Παράλληλα έχει καταρρεύσει και τμήμα της σιδηροδρομικής γέφυρας και έτσι έχει προκληθεί επιπρόσθετο πρόβλημα στην υδροδότηση του Μεσολογγίου, πέραν της ποιότητάς του.

Έτσι ένα σημαντικό αποτύπωμα που αφήνει πίσω της η κακοκαιρία είναι τα προβλήματα υδροδότησης της περιοχής του Μεσολογγίου, η οποία μπορεί να διαρκέσει αρκετό διάστημα.

Σε επικοινωνία που είχε το Newsbomb.gr με τον δήμαρχο Ναυπακτίας, Βασίλη Γκίζα μας ενημέρωσε ότι λόγω του προβλήματος με τη γέφυρα πλέον οι κάτοικοι θα μπορούν να κινούνται μέσω της Ιονίας Οδού δωρεάν. Επιπλέον επεσήμανε ότι τα προβλήματα υδροδότησης στα χωριά Γαλατά και Περιθώρι έχουν αποκατασταθεί.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ράδιο Αρβύλα: Θα προβληθεί την Τρίτη - Οι παρουσιαστές θα δώσουν απαντήσεις για τη συνέχεια

Κρούσματα σήμερα: 5.736 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 130 θάνατοι και 700 διασωληνωμένοι

Στενός συνεργάτης του Τράγκα κατηγορεί τον γιατρό του: «Δεν τιμά τον νεκρό, πρώην ασθενή του»