ΕΛΛΑΔΑ

Ξάδερφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου: Είχε σχέσεις με πολύ νεαρά άτομα, φερόταν σεξιστικά

Ξάδερφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου: Είχε σχέσεις με πολύ νεαρά άτομα, φερόταν σεξιστικά
Συγκλονίζει ο ξάδερφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου

«Φερόταν σεξιστικά στην καθημερινή του ζωή, αυτό είναι γεγονός», ανέφερε σε δηλώσεις του ο ξάδερφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ο ξάδερφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, για τον καταγγελόμενο, ο οποίος είναι δικηγόρος και έχει το ίδιο όνομα με τον πρώην παρουσιαστή.

«Δεν είχαμε επαφές γιατί ήταν πάρα πολύ διαφορετικές οι ζωές μας. Φερόταν σεξιστικά στην καθημερινή του ζωή, αυτό είναι γεγονός. Είχε ενοχλήσει και το ότι είχε σχέσεις με πολύ νεαρά άτομα, δεν μιλάει για ενήλικα, να μην παρεξηγηθώ. Εμένα με ενοχλεί πολύ η σχέση ενός ανθρώπου που πλησιάζει και διαλέγει για συντροφιά του πολύ νεαρά άτομα», είπε αρχικά και συνέχισε: «Δεν έχει αναλάβει ο αδερφός του ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και οικογενειάρχης. Είμαστε συνάδελφοι και συνεργάτες. Μου λέει ότι δεν ήξερε. Είμαστε στο ίδιο γραφείο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ανέφερε, «δεν θα ήθελα να τον συναντήσω πραγματικά, δεν θα ήθελα να τον συναντήσω».

Νέα καταγγελία για ερωτικά βίντεο- «Είδα μια νέα κοπέλα που έκλαιγε»

Νωρίτερα, ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας έκανε λόγο για μια νέα καταγγελία που του έγινε το βράδυ της Δευτέρας για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως πρόκειται για μεταγενέστερη περίπτωση από αυτήν που προκάλεσε τον σάλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

«Έχω καινούργια καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και είναι πολύ σοβαρή» είπε ο κ. Λύτρας το πρωί της Τρίτης στον ΑΝΤ1 ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας συναντήθηκε με την καταγγέλλουσα. «Είδα μια κοπέλα σε απελπισία, έκλαιγε. Μιλάμε για νέα βίντεο και φωτογραφίες σε πολλές ιστοσελίδες» πρόσθεσε ο κ. Λύτρας.

Όπως διευκρίνισε, μάλιστα, μετά από σχετική ερώτηση, η καταγγελία αυτή είναι μεταγενέστερη της αρχικής από την πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου που αποτέλεσε, ως φαίνεται, την κορυφή του παγόβουνου για τον πρώην «Ράδιο Αρβύλα».

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, μάλιστα, η καταγγέλλουσα είναι και οικογενειακή φίλη του Στάθη Παναγιωτόπουλου κάθως όπως είπε «υπάρχει και ένα ηθικό ζήτημα όταν είσαι οικογενειακός φίλος».

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Γιατί μπορεί να συλληφθεί

Ενωμεταξύ αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να βρεθεί ακόμα και με χειροπέδες μπορεί να βρεθεί το επόμενο διάστημα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά την εντολή για περαιτέρω έρευνα που έδωσε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης στην Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος να διερευνήσει αν ο πρώην «Ράδιο Αρβύλα» έχει δημοσιοποιήσει και άλλα βίντεο ερωτικού περιεχομένου με άλλες γυναίκες.

Η εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που πυροδότησε την νέα έρευνα είναι να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων. Συγκεκριμένα, το αδίκημα που ερευνάται εάν τελέστηκε είναι αυτό της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικού προσώπου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha ένα διαπιστωθεί ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει ανεβάσει κι άλλα βίντεο, ακόμα και αν η ανάρτηση έχει γίνει με ψευδώνυμο, τότε μπορεί να συλληφθεί με την αυτόφωρη διαδικασία καθώς το αδίκημα που ερευνάται θεωρείται διαρκές.

Τα πράγματα, δε, μπορεί να γίνουν ακόμα χειρότερα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο στην περίπτωση κατά την οποία διαπιστωθεί ότι έχει πάρει και χρήματα για αυτά τα βίντεο καθώς τότε η κατηγορία σε βάρος του θα αναβαθμιστεί σε κακούργημα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Δύο δωρεάν self test για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς

«Η Φάρμα»: Η μεγάλη επιστροφή που προκάλεσε έκπληξη στου παίχτες

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Γιατί κινδυνεύει με σύλληψη – Η αντίδραση της πρώην του για τη νέα έρευνα

Χαμός στην Πάτρα: Άνοιξε η διαθήκη 90χρονης και δεν άφησε τίποτα στους συγγενείς της