ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Μέγαρα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Μέγαρα

Τριήμερο έργων προανήγγειλε η ΕΛ.ΑΣ στην επαρχιακή οδό Μεγάρων – Αλεποχωρίου.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

Λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα παρακάτω τμήματα της Επ.Ο. Μεγάρων-Αλεποχωρίου, περιοχής Δήμου Μεγαρέων, για το χρονικό διάστημα από 7-4-2012 έως και 10-6-2012, καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου:

α) Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο τμήμα από τη χ/θ 5+423 έως τη χ/θ 5+855, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αλεποχώρι. Κατά τη διακοπή αυτή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται στην κατεύθυνση προς Αλεποχώρι από παρακαμπτήριες οδούς παράλληλες προς την ανωτέρω υφιστάμενη οδό.

β) Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο τμήμα από τη χ/θ 1+088 έως τη χ/θ 1+975 και στο τμήμα από τη χ/θ 5+963 έως τη χ/θ 6+800, ρεύμα κυκλοφορίας προς Μέγαρα. Κατά τη διακοπή αυτή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται στην κατεύθυνση προς Μέγαρα από παρακαμπτήριες οδούς παράλληλες προς την ανωτέρω υφιστάμενη οδό.

γ) Μονοδρόμηση του ήδη κατασκευασμένου τμήματος της νέας οδού Μεγάρων-Αλεποχωρίου, από τη χ/θ 5+586 έως τη χ/θ 5+866, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αλεποχώρι.

δ) Καθορισμός του τμήματος της νέας οδού Μεγάρων-Αλεποχωρίου από τη χ/θ 5+586 έως τη χ/θ 5+866, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αλεποχώρι, ως προτεραιότητας έναντι όλων των άλλων οδών που συμβάλλουν σε αυτή.

ε) Μονοδρόμηση του υφιστάμενου τμήματος της παλαιάς οδού Μεγάρων-Αλεποχωρίου, από τη χ/θ 5+900 έως τη χ/θ 5+423, ρεύμα κυκλοφορίας προς Μέγαρα.

στ) Καθορισμός του υφιστάμενου τμήματος της παλαιάς οδού Μεγάρων-Αλεποχωρίου, από τη χ/θ 5+900 έως τη χ/θ 5+423, ρεύμα κυκλοφορίας προς Μέγαρα, ως προτεραιότητας έναντι όλων των άλλων οδών που συμβάλλουν σε αυτή.

ζ) Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας σε τριάντα (30) χλμ./ ώρα στην περιοχή των έργων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.