ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Μάχη για τη ζωή της δίνει 13χρονη στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου

Στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου 13χρονη που φέρεται να έπαθε ηλεκτροπληξία
Στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου 13χρονη που φέρεται να έπαθε ηλεκτροπληξία
Φωτογραφία αρχείου - Intime

Η ανήλικη φέρεται να υπέστη ηλεκτροπληξία και χρειάστηκε να μεταφερθεί στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται από χθες η 13χρονη από το Αλιβέρι, η οποία μεταφέρθηκε εσπευσμένα χθες τα ξημερώματα από συγγενείς της, στο «Αχιλλοπούλειο».

Όπως μεταδίδει το ethessalia.gr, η νεαρή, φέρεται να σηκώθηκε αργά τη νύχτα από το κρεβάτι πηγαίνοντας στο μπάνιο του σπιτιού και ξαφνικά υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο.

Πηγές από την οικογένειά της κάνουν λόγο για ηλεκτροπληξία που έπαθε από τον θερμοσίφωνα, κάτι που προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί. Η 13χρονη φέρεται να μην είχε σφυγμό και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο από τους συγγενείς της, μέσα σε αγροτικό όχημα, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ethessalia, η μεταφορά της έγινε γύρω στις 3.00 τα ξημερώματα και επειδή έπαθε ανακοπή, οι γιατροί την διασωλήνωσαν και προσπάθησαν να την κρατήσουν με νύχια και με δόντια στη ζωή, κάτι που τελικά κατάφεραν.

Οι συγγενείς της νεαρής υποστήριξαν πως υπέστη μέσα στο μπάνιο ηλεκτροπληξία. Όπως διαπιστώθηκε έφερε εκδορές στον λαιμό και στο πρόσωπο, πιθανώς από την πτώση της. Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση, προκειμένου να εξακριβώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βόμβα: Κοντά στα 50.000 κρούσματα και σήμερα

Προκλητικός Βασιλακόπουλος: Είναι υποχρεωτικότητα αυτή; Να παρακρατούνται τα 100 ευρώ από τη σύνταξη

Θετικός στον κορονοϊό ο Γιώργος Πατούλης

Τραγωδία στην Καρδίτσα: Νεκρός 18χρονος φοιτητής – Κατέρρευσε μέσα σε καφετέρια