ΕΛΛΑΔΑ

Προσπάθειες να ανοίξουν οι δρόμοι σε Βύρωνα και Καρέα -100 τόνοι αλάτι χρησιμοποιήθηκαν συνολικά

Χιόνια Βύρωνας Καρέας
Από το πρωί επιχειρούν έξι εκχιονιστικά μηχανήματα με τρεις αλατιέρες
Intime News

Χωρίς διακοπή συνεχίζεται ο αποχιονισμός στον Δήμο Βύρωνα, καθώς τα προβλήματα παραμένουν σε αρκετούς μικρότερους δρόμους και κυρίως στην περιοχή του Καρέα

Σήμερα από το πρωί επιχειρούν έξι εκχιονιστικά μηχανήματα με τρεις αλατιέρες, ενώ το μεσημέρι προστέθηκε ακόμη ένα δημοτικό όχημα.

Χθες ο δήμος προμηθεύτηκε επιπλέον 35 τόνους αλάτι αποχιονισμού, φθάνοντας συνολικά τους 100 τόνους στη διάρκεια της πρόσφατης κακοκαιρίας.

Ακόμη τρία συνεργεία της Υπηρεσίας Πρασίνου, συνεχίζουν τις κοπές σπασμένων κλαδιών και δέντρων, σε διάφορα σημεία της πόλης, απελευθερώνοντας δρόμους και πεζοδρόμια, ενώ μεταβαίνουν και σε σημεία της πόλης τα οποία καταγράφονται μετά από αναφορές πολιτών. Ένα ακόμη συνεργείο εθελοντών δασοπυροσβεστών διενεργεί κοπές δέντρων σε πιο δύσκολα σημεία του δήμου.

Παράλληλα, ο δήμος σπεύδει και όπου ζητείται η συνδρομή του για εξυπηρέτηση πολιτών ως προς θέματα υγείας. Όπως αναφέρθηκε από τη δημοτική Αρχή, κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας και μέχρι σήμερα, μετακινήθηκαν με δημοτικά οχήματα για προγραμματισμένες εξετάσεις και θεραπείες, περίπου 30 άτομα, παιδιά και ενήλικες και πως όσοι ζήτησαν τη βοήθεια του δήμου για τον σκοπό αυτό, εξυπηρετήθηκαν στο σύνολό τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.