ΕΛΛΑΔΑ

Πυξ Λαξ: Νέες μηνύσεις από άλλα θύματα σε βάρος του ντράμερ (video)

Πυξ Λαξ: Νέες μηνύσεις από άλλα θύματα σε βάρος του ντράμερ (video)
Νέες καταγγελίες για τον 69χρονο ντράμερ 

Πυξ Λαξ: Νέες καταγγελίες για τον 69χρονο ντράμερ 

Στο «μικροσκόπιο» της δικαιοσύνης μπαίνει ξανά ο μουσικός γνωστού συγκροτήματος που ήδη κατηγορείται για βιασμό ανήλικης κοπέλας, για τον οποίο έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε 12 έτη κάθειρξης με αναστολή μέχρι την εκδίκαση της έφεσης.

Σήμερα το μεσημέρι κατατέθηκε μια μηνυτήρια αναφορά με καταγγελίες πέντε γυναικών στην Εισαγγελία Πρωτοδικων της Αθήνας και ήδη ανατέθηκε σε εισαγγελέα για να εξετάσει την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη μήνυση οι γυναίκες καταγγέλουν ότι δέχθηκαν σεξουαλική κακοποίηση από τον συγκεκριμένο άνδρα, όταν εκείνες ήταν ανήλικες στην πλειοψηφία τους κάτω των 12 ετών.

Σημειώνεται, ότι οι πέντε καταγγέλλουσες δεν σχετίζονται μεταξύ τους αλλά αναφέρονται σε διαφορετικά πραγματικά περιστατικά, διαφορετικές χρονολογίες και διαφορετικούς τόπους. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι 5 γυναίκες «δίνουν» ονόματα και περιγράφουν περιστατικά και άλλων κοριτσιών, τα οποία αναμένεται να κληθούν στο πλαίσιο της έρευνας που θα διεξαχθεί.

«Πρόκειται για την πρώτη μηνυτήρια αναφορά που περιλαμβάνει πέντε επώνυμες καταγγελίες οι οποίες εκτείνονται σε μεγάλα χρονικά διάστημα και σε διαφορετικούς τόπους. Καταδεικνύεται μια μεθοδολογία παρόμοια που ποικίλει από θύμα σε θύμα και φανερώνει ότι ο καταγγελλόμενος είχε βρει τον τρόπο να προσεγγίζει τα θύματά του» αναφέρει ο δικηγόρος του Παναγιώτης Παπαϊωάνου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φίλιππος Πλιάτσικας: «Έσπασε» τη σιωπή του για την υπόθεση παιδεραστίας - Τι είπε για τον ντράμερ

Γιώργος Γιαννόπουλος: Αυτός είναι ο ντράμερ των Πυξ Λαξ που καταδικάστηκε για ασέλγεια 6χρονης

Πυξ Λαξ: Η αλλαγή στην ανάρτηση στήριξης στη 16χρονη - Ανατριχιάζουν οι περιγραφές του κοριτσιού

Η απάντηση των Πυξ Λαξ για την υπόθεση παιδοφιλίας πρώην μέλους τους